Uncategorized

10 ting, der har været røv og nøgler ved min lørdag

1: Jeg vågnede kl. 4 i morges. Og jeg skulle tisse og jeg havde næseblod.

2: Til morgenmad spiste jeg et blødkogt æg, der var lidt for flydende. Bortset fra en del af blommen, der havde en gummi-agtig konsistens, og pludselig føltes det som om jeg sad og spiste et halvstort kyllingefoster med salt og peber på. Ad mand, bare at skrive om det giver mig creeps.

3: I går kom der rent sengetøj på dobbetsengen. I dag gav jeg Lillen lov til at drikke kakaomælk i dobbeltsengen, mens vi læste bøger om Alfons Åberg. Spørg lige, om jeg ligger i en stivnet, brun plet lige nu?

4: Jeg fik vores lager af toiletpapir og køkkenrulle lige i hovedet i dag, da jeg fiskede et par vanter frem fra skabet. Nu er det jo ikke ligefrem fordi det gør ondt at få sådan en Lambi i kæmpe-køb ned i kranieskallen, men toiletpapir er da det mest u-tjekkede man kan få i hovedet. Tsk.

5: Da vi var på legeplads i formiddags så jeg én, jeg kunne genkende, men overhovedet ikke kunne komme i tanke om, hvorfor. Jeg stod og lignede én, der havde fået glosuppe med kigboller til morgenmad, indtil det gik op for mig, at det var bloggeren Frederikke Egel, der åbenbart også bor her i Ørestad. Undskyld, Frederikke.

6: Mens Lillen sov lur, gik jeg en tur i Fields for at købe nogle nye undertrøjer til hende. H&M havde overhovedet ikke flere i hendes størrelse, men til gengæld fik jeg brugt en fandens masse penge på ting, jeg overhovedet ikke manglede. Fields var i øvrigt fuld af pre-teens, der havde malet sådan nogle sorte kruseduller i ansigtet – jeg tænkte at de i anledning af fastelavn var temmelig uinspireret klædt ud som nogen fra Starwars eller sådan noget. Men de var åbenbart på vej til koncert med Marcus og Martinus. Så gammel og ignorant kan man åbenbart være, selvom man kun er 30.

7: På vej hjem købte jeg fastelavnsboller fra Rein Van Hauen. Og de havde nogenlunde samme sexappeal som en lille bakke karse. Altså, ned kom de, men det er vist ikke nogen, jeg ville købe igen.

8: Søren drillede mig med et eller andet i dag, og jeg gav ham et let klask i baghovedet imens jeg sagde, at jeg ville klippe hans hår skævt næste gang. Manden svarede grinende, at det gør jeg da altid. Jeg ved ikke om det er sødt eller nærigt at han alligevel insisterer på, at det er mig der skal klippe ham?

9: Jeg har sådan en lille hovedpine kørende på 8. time. Jeg har endda fodret den med alt fra osterejer til kakaomælk, men den gider ikke forsvinde.

10: Det var min tur til at putte Lillen i dag, og det endte med at være en fejlslagen misson. Normalt er det sådan, at vi læser en bog, synger en sang og så falder hun selv i søvn i løbet af kort tid. Men ikke idag, slet ikke idag. Til sidst var mere end almindelig presset, så hendes far afsluttede showet. I stedet gik jeg i seng og muggede, imens jeg skrev blogindlæg…

(Altså bortset fra ovenstående har det været en fin dag. Jeg har fx spist hjemmebagt brød, set Bamses Billedbog sammen med mit lille yndlings-menneske og nydt et par solstråler midt i kulden ☀️)

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *