Uncategorized

10 ting, der rumsterer i mit hoved lige nu

1: Tiden går alt ALT for hurtigt med babyen. Den er snart vokset ud af størrelse 62, er stærk som en okse og kan nærmest føre en rigtig samtale. Har lyst til at gemme alting, for på den måde at kunne holde bare en lille bitte smule fast… Selv en lille dåse med baby-arp har jeg overvejet. Eller en pose med små bitte nullermænd, der har siddet mellem de små bitte tæer.

2: Hvordan kan det tage to uger at få prioriteret tid til at få klippet mine tånegle? Og det vil sige først efter, at de har lavet hul i alle mine strømpebukser?

3: Hvor er det dog upraktisk at babyer får bussemænd, når de ikke selv kan få dem væk. Og når dem, kan ville kunne få dem væk, har alt for store fingre. Måske man skulle opfinde en slags blød, ergonomisk bussemands-pincet?

4: Nu kan jeg pludselig huske, hvorfor jeg fik klippet en kort page. For pokker, hvor kan babyer trække hårdt i høstakken, når først de får fat. Av.

5: Hvordan skal jeg nogensinde komme til af kunne passe mit tøj igen, når jeg er så sindssygt sulten hele tiden? Jeg spiser alt, hvad jeg kan komme i nærheden af. Og jeg spiser h.e.l.e tiden.

6: Jeg har det som om jeg bor hjemme hos en hoarder. Der er ting overalt. Puslebord, legetæppe, legetøj, vasketøj, almindeligt rod, tøj der er blevet for småt, tøj der er for stort, biblioteksbøger, gummistøvler…. Hvis jeg vinder i Lotto så køber jeg et københavner-hus med plads til alt vores jordiske gods. Jeg tænker at en murermestervilla på en 2-300 kvadratmeter ville kunne gøre tricket.

7: Om en måned fylder jeg 31. Jeg aner ikke hvordan jeg skal fejre den. Man kan ikke rigtig invitere nogen til at komme til en fest, der slutter kl. 19, hvor værten sidder med brysterne fremme henne i sofaen og hvor man ikke må tale højt, hvis babyen sover, vel? Der er heller ikke plads til nogle gæster, jf. ovenstående. Altså 31, mand. Phew. Jeg venter stadig på at blive En Rigtig Voksen.

8: Jeg har købt Morten Papes nye bog, men jeg ved ikke, hvordan jeg havde forestillet mig, at jeg skulle læse en bog lige for tiden? Jeg får jo knap nok læst beskederne på børnehavens app, ligesom jeg næsten ikke kan overskue at læse hele indkøbslisten, hvis der står mere end 3 ting på. Så deeeet…

9: Hver dag går jeg i seng omkring klokken 21, fordi jeg igen har stiftet bekendtskab med det fænomen, de fleste småbørnsforældre nok kender: Søvnstress. Det er følelsen af, at skulle skynde sig at sove, når babyen gør det, før det er for sent. Det betyder til gengæld også, at jeg er nogenlunde veludhvilet de fleste dage. Og så sørger kaffe for resten.

10: “Gift ved første blik” er startet med en ny sæson, og jeg er allerede kæmpestor fan af Ronnie, der “både kan lide store bryster og små bryster” #TeamRonnie. Tjek i øvrigt podcasten “Tue og Tonys TV-klub” ud – jeg hørte den idag på gåtur med barnevognen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *