Uncategorized

2017 indtil videre

Nytårsaften gik fint. Der var tun til forret, og til hovedret var der bøf, hjemmelavet bernaise og de bedste pommes frites, jeg nogensinde har smagt. Ifølge kokken – aka Søren – er hemmeligheden at skære kartoflerne ud i stave, skylle dem og lade dem ligge nogle timer i vand. Derefter skal de koges 12-13 minutter med et skvæt eddike, og så i ovnen. Desserten var chokolademousse med knas.

Der var fine hatte, ting at trutte i og et velassorteret barskab. Vi spillede ”Hint” hvilket var skægt indtil der blev en noget presset stemning, da nogen skulle tegne Cirkeline og det lignede mest af alt en tidlig Dalí – der var altså ingen der gættede rigtigt, og dét blev taberholdets endeligt. Da klokken slog 24 blev der skålet, sunget kransekage og jeg listede ind til mit sovende afkom. Dér lå jeg i mørket, da himmelen eksploderede i en farvefest, og bragene ud over Lillebælt overdøvede Lillens tunge, rolige vejtrækning. Det var det bedste sted at tilbringe de første minutter af 2017 på.

img_1110

Hvad er der ellers sket i 2017 indtil videre? Jo, solen har skinnet, jeg har købt en helvedes masse strømpebukser til Lillen og så er jeg startet på arbejde igen, hvor kaffemaskinen var i stykker og dét synes jeg ærlig talt ikke man kan byde nogen 2. januar.

Jeg har også brugt 2017 på at læse ”Malle skal i bad” omkring 600 gange, spise flere pommes frites og så har jeg fået et nyt seriecrush: Jeg vil ikke længere ligne Noora, men derimod den hårdkogte betjent Stella Gibson i ”The Fall”! Hun har langt lyst hår og går altid i stramt tøj og stiletter, så det sker nok ikke foreløbig – men så har jeg i det mindste noget at svare, hvis Alt for Damerne skulle finde på at spørge mig om mit stilmæssige forbillede. Det sker nok heller ikke foreløbig. Eller, man skal aldrig sige aldrig; for 8 år siden blev jeg stoppet af en fotograf fra Alt for Damerne og skulle svare på, hvor mit tøj var fra. Jeg havde pisgult hår og var iklædt en ildelugtende rævepels og gummistøvler… Se, dét tror jeg i hvert fald ikke at hverken Noora eller Stella Gibson ville byde sig selv 😉

2 thoughts on “2017 indtil videre”

  1. Jeg er i chok: Kaffenaskinen virkede ikke på den første arbejdsdag i januar, siger du?! Gyyyys!… Det var endt med en henrettelsespeloton på mit arbejde, jeg siger det bare!
    Rigtig godt nytår til jer! ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *