Uncategorized

Actionpacked hverdag (…ish)

-Jeg har spist Pad Thai med kæmperejer til aftensmad, men nogle gange smager rejer bare lidt for meget af rejer, så jeg smed dem ud. De ti kroner ekstra, jeg betalte for rejer, ser jeg aldrig igen.

-Forleden cyklede jeg og arvingen over Amager Fælled. Luften var stadig lidt morgendiset, skovsneglene efterlod slimede spor på grusstierne og vi sang Giraffen Gumle i en slags dårligt koordineret kanon. Lige pludselig gav det et lille bump, og jeg kiggede ned. Jeg var cyklet over et par hvide g-strengs-trusser med en pæn portion bremsespor i. Jeg undrer mig stadig over, hvorfor de lå der, og hvor mange coli-bakterier der nu er på mine cykelhjul.

-Jeg fik samme morgen en flue i øjet og en flue frontalt på drøblen. Sådan er det åbenbart, herude i den vilde natur.

-Jeg tror jeg er blevet en lille smule synsk. Forleden var jeg i Herlev, hvor jeg vidste, at en kollega havde købt hus. Jeg anede ikke hvor (og Herlev er altså temmelig stor), og da jeg tænkte på det kiggede jeg ned til venstre, og min kollegas navn stod på postkassen! Idag kunne jeg også mærke, at et møde ville blive aflyst, inden det blev det. Overvejer lidt at starte en slags brevkasse-service, hvor folk kan skrive ind og så kan jeg hjælpe dem ved at bruge mine synske evner. Jeg skal selvfølgelig også have en slags kunstnernavn, og jeg forestiller mig Mediet Miiirandah. Skrevet med lilla skråskrift, selvfølgelig.

-Jeg har spist æggesalat til frokost h.v.e.r. dag i denne uge.

-Jeg har købt en øko-deo i Irma uden alt muligt stads i. Såøhm, jeg har de sidste dage lugtet af en blanding af æggesalat og sved.

-På mit arbejde var der i dag en skade, der kom så slemt til skade (badum-tisj) at Dyreambulancen blev tilkaldt. De kom hurtigt og skød kræet (!!!), men inden da havde dens skade-brødre spist dens øjne. Så makabert.

-Lillen blev hentet af sin mormor i dag, og de havde haft en meget, meget spændende tur hjem fra vuggestue. De skulle skifte bus på Mozarts Plads i Sydhavnen, og Lillen var drønhamrende fascineret af alle dem, der drak øl, deres store hunde og politet, der kom og skulle se alle øldrikkernes sygesikringsbeviser. Hun sad i et legehus på pladsen, spiste en is og havde øjne så store som tekopper. Det kan jeg helt ærligt godt forstå, for der er hverken øller, betjente eller kamphunde i Gurli Gris.

-Jeg har købt et årskort til Zoo, og har i den forbindelse fået taget et billede til forsiden af kortet. Og lad mig sige det sådan her: Jeg ligner én, politiet ville spørge om sygesikringsbevis på Mozarts Plads.  Jeg håber at jeg trods alt bliver lukket ind i Zoo.

-I morgen skal Lillen og jeg på mor-datter-frisør-tur. Jeg har brugt cirka 10 timer på at google mig frem til en frisør, der ikke tager en månedsløn og en nyre for en omgang børneklip. Det er lykkedes, så nu er jeg spændt på, om Lillen er med på at blive klippet. Det bliver noget med Ipad, rosiner og den store tålmodigheds-hat, tror jeg. Jeg skal bare have klippet spidser, men hvis jeg turde, ville jeg få  samme frisure som Trine Dyrholm havde i Arvingerne.

-Mine hænder er nu blevet udstillet på Saxogade. Hvis andre vil booke dem til et shoot kan jeg kontaktes på sofieude.dk@gmail.com 😉

 

6 thoughts on “Actionpacked hverdag (…ish)”

  1. Jeg er lidt overtræt og jeg har drukket et glas rødvin til min blomkålssuppe, men jeg synes altså, at du er voldsomt sjov – det synes jeg i øvrigt også, når jeg er frisk og ædru, der ville jeg nok bare holde det for mig selv 😉 Læste engang en advarsel om, at der optræder et Gurli Gris afsnit på youtube, hvor hun får smag for bacon og begynder at skrælle og æde sig selv.. Så ikke helt uskyldsren, hvis man leder.. Min søn er også kæmpe fan (af GG altså). Jeg er nok også.. mest når alle de fede svin falder om af grin! Det burde vi gøre noget mere. #signogetsjovt

    1. Årh for en herlig kommentar! TAK! Og hvor lyder det lækkert med blomkålssuppe og rødvin 😉 Haha det er så rigtigt at det er alletiders når alle de tykke dyr lægger sig fladt ned og griner – helt enig i, at vi burde gøre det samme. Og hoppe i mudderpøle. Og synge højt, selvom det er møghamrende falsk… #GurliTheSpiritAnimal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *