Uncategorized

Ain’t no party like a Gurli Gris party

Jeg har brugt halvdelen af min efterårssommerferie, og har det lidt som om jeg har købt et tilbud på en god omgang wellness, men i stedet befinder mig i et tarveligt kælderlokale med en dame der lugter af gammel røg, som har skamplukket mine øjenbryn og lavet en ansigtsmaske af noget fra Matas de stribede. Med andre ord: Jeg føler mig *lidt* snydt.

Når det er sommerferie er det jo ikke meningen at det skal regne hele tiden, vel? Og det er heller ikke meningen at man skal have jakke på, når man skal udenfor eller at man ikke har rørt solcremen endnu. Det er heller ikke meningen at man ender med at sidde og se en million afsnit af Gurli Gris på Netflix, fordi det er begrænset hvor mange vandpytter man kan hoppe i. Lillen hygger sig dog gevaldigt og sidder i sofaen med dyne på og spiser blåbær og drikker saftevand – ain’t no party like a Gurli Gris party, når man er knap to år gammel. Heldigvis.

Nu er det ikke fordi jeg går rundt og er bitter, for det er trods alt dejligt at få lov til at være så meget sammen med sin familie og bevares, solen har da også skinnet en time eller to. Og så har vi slappet af og hygget os! Jeg har spist en kæmpestor is med hvid chokolade, lakrids og peanut-crunch fra Ismageriet og forsøgt at give Lillen en ny frisure i pandehårsregionen (det endte med at yngsten græd, fordi hun havde fået hår i munden da vi var halvvejs). Vi har lavet en lille picnic med madpakker i parken og været på legeplads på Christianshavn. Vi har malet en væg i stuen, og skal have malet endnu én i soveværelset og det bliver så fint. Vi har lavet pandekager og bagt boller, været på biblioteket og vi har sovet længe. Det bedste var nok alligevel da vi kørte i bus og Lillen råbte ”TISSØØØHHMAAANNND!” lige ind i hovedet på en ældre dame med tørklæde om håret og et fast greb i håndtasken. Jøsses.

Jeg glæder mig til at tage hul på resten af sommerferien i morgen, og det bliver med en tur i Zoo. Mand, jeg har glædet mig til at Lillen blev gammel nok til dén slags, så nu skal den have hele armen med rygsæk, madpakke und alles! Nu vil jeg spise resten af dén æske Toffiffee, min mand var så sød at gå i Irma for at købe til mig selvom det stod ned i stænger, imens jeg lytter til sommerregnen og nyder duften af vådt græs – det er jo meget hyggeligt, hvis det endelig skal være 😉 God aften, kærlig hilsen fra Gurli Gris-connoisseuren på første sal.

 

3 thoughts on “Ain’t no party like a Gurli Gris party”

  1. Hahah, jeg har netop lavet indlæg over mit forhold til Gurli Gris – tre afsnit i træk efter tre hårde aftenvagter på bostedet, hvor det er det eneste der kan få borgerne i ro, må være god forberedelse til livet som mor 😉

    – A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *