Uncategorized

Amagerkansk Påske

Påsken har her på matriklen været meget stille og rolig. I min familie har vi aldrig fejret påske, og Søren har – inden han fik gråsprængt hår og Birkenstock – mest brugt påsken på at få en skid på og sove længe. I år har vi brugt en masse tid på at lege i tipi, se Ramasjang, spise peanutbutter med chokolade, lytte til regnvejret, have blødt tøj på, cykle ture og til at læse den samme billedbog om og om igen. Og så har vi haft besøg af flere omgange.

Mine forældre kom forbi for at spise burgere og hjælpe mig med at lave en sengegavl. Desværre kunne jeg ikke finde alt det stof, jeg havde købt og vasket til lejligheden, så lige nu står der et stort stykke træ med vattæpper og clips i og blomstrer ude i vores gang. Min mor mumlede noget med, at jeg måtte være forbyttet som spæd, fordi jeg var sådan et distræt rodehoved, og så spiste vi pommes frites. Vores lille fryser er 95% fyldt med pommes frites, der var på tilbud. 10 poser. Dét er hvad man får ud af at bo tæt på Bilka.

Vi har også haft to hold af gæster til morgenmad, hvor Lillen var så elskværdig at hjælpe med borddækningen (og spise halvdelen af frugten inden gæsterne ankom):

morgenmad

Ét af holdene var mødregruppen. 3 dejlige damer og en lille, buttet herre ved navn Severin. Severin og Lillen havde i øvrigt en længere samtale der gik ud på, at Severin pegede ud ad vinduet og sagde ”GRAVKO” hvortil Lillen svarede ”JA”. Det var så hyggeligt med pandekager, masser af kaffe og snak. Vi ender indimellem i nogle diskussioner der går ud på, om man ville foretage sig et eller andet for at opnå noget. Denne gang var det om man ville knalde med Onkel Reje, for at få en villa på Frederiksberg (det vil man vist gerne). Og så har vi aftalt en sommerhus-tur med grillmad, vin og strand til sommer. Mand, hvor jeg glæder mig!

I eftermiddag der endnu et besøg. Min lillesøster og hendes nye kæreste kommer nemlig hjem til os, og det er første gang, at vi skal møde den unge herre – men jeg er helt sikker på at han er en knag (som min mormor ville sige), når nu min lillesøster har kastet sin kærlighed på ham. Jeg spurgte Søren forleden, hvad han gerne ville lave, hvis det var ham der skulle møde nogen i svigerfamilien for første gang. Manden svarede, at det skulle være noget med ”hurtige biler, stoffer, lækre damer og bajere”. Sååeeeh… nu har jeg sat boller i ovnen, og det er dén slags med hørfrø og rosiner i, så lidt rock and roll bliver det da 😉

1 thought on “Amagerkansk Påske”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *