Uncategorized

Back in business

Vi er hjemme igen. Back in business. Det var godt nok en lang tur hjem i går, for flyet var forsinket og Lillen gad ikke at sidde og kukkelure på hendes flysæde, så i stedet drillede hun på den der jeg-spænder-min-sele-op-og-tager-dine-læse-briller-måden. Jeg kan jo godt forstå hende, for jeg synes heller ikke det er særlig spændende at flyve. I gamle dage kunne man i det mindste glæde sig til de dér bakker med mad, der kunne spises uden at bruge tænderne, men nu kan man få lov til at løbe en pose chips for 350 kroner.

Det er altid lidt ambivalent at komme hjem fra ferie, synes jeg – for på den ene side er der ikke noget bedre sted at sove end min egen seng, det er rart at kunne købe lige præcis dét jeg gerne vil have til mit køleskab og så er det rart at komme hjem til flere bøger end den håndfuld pixi-bøger, jeg i den sidste uge har læst femhundrede gange. På den anden side er det også trist at noget dejligt er forbi, og det var virkelig en god tur. Jeg savner allerede farverne og stemningen. For helt ærligt, så er Rom altså noget mere sexet end Ørestad, og især i går var kontrasten til at føle på, da vi landede i silende regnvejr.

Jeg har brugt dagen i dag på at vaske tøj, være på tur på Amager Fælled for at lufte Lillens nye vinterstøvler og så har jeg været I Bilka. Jeg hader og elsker Bilka på samme tid, men det er verdens bedste sted at lave sociologiske mini-analyser ved kassebåndet – en slags ”kender du typen” med mennesker fra hele Amager. Hvem køber hvad? I dag stod jeg fx bag en dame, der havde en uges ration af madpenge med i cool cash i en kuvert – hun brændte hele molevitten af på 10 pakker færdige flødekartofler og mørbrad i kolli-køb. Jeg købte bare virkelig mange pommes frites (5 pakker for 50 kroner!) og så dén slags man bare skal have – mælk til kaffen, rugbrød, toiletpapir… Overvejer at anskaffe mig sådan en lille træk-vogn til varer, ligesom mange ældre damer har, men jeg ved ikke om jeg synes det er lidt for nørdet. Men jeg får altså lange arme af at bo tæt på Bilka, men alligevel ikke lige ved siden af, især fordi det er nogle åndsbollede tilbud de har. Helt ærligt mand, hvem har plads til 5 poser pommes frites i fryseren?

Nå, men nu vil jeg købe et par nye, vamsede hjemmesko, jeg har sat en ny glimmer-broche på min varme jakke og så har jeg tænkt mig at sætte tænderne i et par honningkager om lidt (Søren vil ikke have hans fordi han synes det er en jule-ting, så derfor er der to til mig. YES!). Nu er jeg ved at være klar til efterår med alt hvad det indebærer af tykke trøjer, mørke eftermiddage og brune farver på træerne udenfor mit vindue. Det kan jo også noget – men aller først et sidste lille skud italiensk sensommer❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *