Uncategorized

Barsel er temmelig dyrt…

…fordi jeg:

– Har tid til daglige kaffe-dates. Og så er det bare er sjovere at sidde og spille halvsmart på en cafe og kigge på folk (særligt dem på akavade første-dates), end at sidde med en tarvelig neskaffe alene derhjemme. Farvel opsparing – hej silkeblødt latte-skum.

– Har tid til at være ude og handle, på den der ‘røre-ved-alle-varene’-måde.  Dermed har jeg også tid til at finde alle de gode tilbud, som jeg egentlig ikke har brug for. Jeg er fx lige nu den lykkelige indehaver af en chokoladesirup, en peanutsauce og  en hindbæreddike, selvom mine evner udi madlavning primært rækker til Pasta Heinz eller toast. Så det skal nok blive brugt!

– Har tid til at “kigge” på rigtig meget tøj i størrelse 3 måneder. Der er jo udsalg ALLE steder lige for tiden! Den lille dame kommer til at stå knivskarpt (altså rent tøjmæssigt – resten kan jeg jo af gode grunde ikke vide endnu), når hun skal med mor her ud og cruise.

– Har frygtelig meget tid til at kigge på tøj i størrelse 38. Og nu begynder der ikke at være såååå lang tid til, at jeg kan passe normalt tøj igen. Tænk at kunne tage en blomstret kjole på uden at ligne et fortelt! Jeg har fx lige købt dette her på Gannis udsalg:

ganni jakkeganni kimono

 

ganni nederdel

Find det her: Frakkekimono og nederdel

(… Min babydaddy spurgte godt nok, hvad det var for et lagen jeg havde på, da jeg den anden dag var iført kimonoen. Men jeg lover, at den er pæn i virkeligheden. Og perfekt som modspil til alt det bløde, lettere forvaskede preggo-tøj).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *