Uncategorized

Besøg, Boyzone og et lummert tæppe

For et par dage siden var vi på besøg i Lillens kommende institution. Det var hyggeligt; der duftede af friskbagte boller, personalet var søde og der var gang i dansegulvet på sådan en helt almindelig tirsdag morgen. Lillen bliver den eneste pige på stuen, og jeg havde heldigvis givet hende noget fint kluns på, så hun kunne imponere drengene lidt. Hun er dog ved at gro et sæt tremmer, og som Alexandra skriver om her, så kan dén slags godt sætte temmelig meget gang i tarmsystemet. Lillen så fin ud i cirka fem minutter, hvorefter det var nødvendigt at hive dét der lidt grimme ekstratøj, der altid ligger i pusletasken på – helt hvidt og lidt for småt. Jeg tror personalet syntes, at hun var sød selvom hun altså lignede én af flødebollerne fra Boyzone:

Da Mini-Ronan-Keating og jeg kom ud, blev vi overfaldet af en skoleklasse der råbte i munden på hinanden om ikke jeg ville købe en lodseddel hvor præmien var ”masser af penge og Ipad og rejser”. Jeg tænkte at det var en temmelig flot præmie at kunne skrabe sammen (da vi lavede lotteri i folkeren kunne man vinde en frossen mørbrad, en sparegris eller en dårlig rødvin) – men den var sgu god nok. 20 kroner senere var jeg indehaver af et Ibis-lod. Fingers crossed!

Efter mødet med både institution og 6.b. spankulerede vi ind til Kronprinsensgade for at hente et tæppe, jeg havde været så heldig at få lov at købe af fru Lei Lange. Det er så flot, og ligger på dét, der engang skal være Lillens værelse. Da min lillesøster så det, sagde hun: ”Ej… øh…det ligner da lidt tissekoner, hva!?”. Nu skal jeg selvfølgelig ikke dømme nogen, men jeg tænker umiddelbart at det ikke er helt sundt at være firkantet og farvestrålende i skrævet – på den anden side var der engang en professionel vokser der fortalte mig, at han var blevet bedt om at lave et Brøndby-logo i en kvindes kønsbehåring, så man kan vel se ud på mange måder i dét område. I hvert fald er mit nye tæppe dejlig blødt, og jeg e.l.s.k.e.r. det!

Rigtig, rigtig god weekend til Jer <3

tæppe

2 thoughts on “Besøg, Boyzone og et lummert tæppe”

  1. Det er så pænt det tæppe (tissekoner eller ej)! Havde jeg været bosat i København, havde jeg givet dig kamp til stregen om at nå det først! Tillykke med det. Og med institutionen <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *