Uncategorized

Ciao fra pizzamonstret

Her i det italienske går det strygende! Jeg har…

… Haft 4568653 nærdødsoplevelser i trafikken. Utroligt hvor farlige scootere og italienske taxachauffører kan være, når man har en klapvogn og en 1-årig med.

… Spist pizza to ud af to dage. Og det er kun lige begyndt! Jeg tænker at det er en streng nødvendighed, når nu man er i pizzaens land ikke? Og så vil jeg altså smadder gerne ha’ bumser og topmave til bryllupsfesten på lørdag, forstås.

… Spildt så meget pizza ned ad mig selv, at jeg helt sikkert ikke har nok tøj med.

image

… Svedt som en gal idag. Her er på den gode side af 30 grader. Til gengæld har min kære mor medbragt en lille blomsterforstøver, hun jævnligt sprayer sig selv og babyen med (!)

… Mødt Ole Henriksen, da vi travede rundt i de smukke, snævre gader. Han lignede også én der kunne holde varmen, og så helt glad og glat ud – men han er vel heller ikke cremekonge for ingenting.

… Seriøse, varme-relaterede udfordringer på is-fronten. Her har jeg fx en halv kugle mørk choko-is på fingrene:

image

… Fundet italiensk babymad på glas i det lokale supermarked. Det er noget med lam og har samme konsistens som dét slim, jeg legede med da jeg gik i folkeskole. Men altså, Lillen er heldigvis ikke kræsen.

… Været på et fantastisk gøglet marked idag, hvor de solgte trusser af mærker “Chalain Klein”. Kæmpe fan! Købte dog trusser uden logo. Til én euro. I str. XL. Enten har italienerne meget, meget små numser, eller også har de ikke nogen blodtilstrømning i benene.

1 thought on “Ciao fra pizzamonstret”

  1. Haha! Du gemte den bedste til sidst ❤️ Godt at din mor huskede blomsterforstøveren, jeg tænker du er nødt til at tage en video evt boomerang (ny yndlingsapp) af hvordan det ser ud når hun gør det (både på sig selv og V). Glæææææder mig til på lørdag 💕 nyd Rom!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *