Uncategorized

Dagene. De går bare.

Dagene går med at lave rottehaler med glimmer-elastikker i de røde krøller, og med at ødelægge frisuren med cykelhjelmen fem minutter efter, når Lillen skal køres i vuggestue.

Dagene går med at læse den samme bog om Basse og Kikki, der skal i svømmehallen. Vi øver alle mulige ord, og det hele er udtalt helt forkert og helt perfekt på én og samme gang.

Dagene går med at tørre mælk op og prøve at lære arvingen, at det ikke er særligt sejt at hælde det ud på bordet eller ned på gulvet. Dagene går også med at hælde alle principper om mad-dannelse over bord, når barnet kræver ”mere kapsjuuuup” til at dyppe maden i.

Dagene går med at drikke kommune-kaffe, gå på arbejde med mærket stikkende op ad blusen og små-stresse over alle de ting man skal nå, inden klokken bliver 15 og abstinenserne efter at kramme Lillen kommer galoperende. Jeg er blevet en meget effektiv og benhårdt prioriterende udgave af arbejds-Sofie efter at jeg er blevet nogens mor. Og lige om lidt er der to ugers sommerferie.

Dagene går med at  kigge på biller, flyvemaskiner, små fugle og  hvad man ellers kan finde på her i det tætteste, København nok kommer på en baghave. Vi har et hold små, dunede ællinger der plasker rundt i dén sø, der ligger rundt om hjørnet og hver morgen kører jeg zig-zag mellem de store, slimede vinbjergsnegle på cykelstien.  Lillen kan kende forskel på krager og måger – eller, i hvert fald hvad hendes mor har bildt hende ind er krager og måger.

Dagene går med at sørge for, at der er handlet ind. Gid Årstiderne lavede et mælk-og-brød-og-havregryn-og-bleer- abonnement, så der bare blev automatisk fyldt op. Børnefamilie-førstehjælp, kunne den hedde.

Dagene går med at vaske tøj. 60 grader. 1400 omdrejninger i minuttet. Og det hele bliver grå-beige-ish.

Dagene går med at være i sandkassen i gården, hvor alle børnene vil have den lille ske eller den grønne kop. Vi kører på løbecykel og tørrer snotnæser af. Og jeg tømmer lommerne for småsten, snotpapir, pinde, blade og alle mulige andre skatte.

Dagene går med at forsøge at samle viljestyrke til ikke liiiige at se et afsnit mere af Designated Survivor om aftenen, men derimod gå i seng. Det er ikke let.

Dagene går med alting, ingenting og stort set det samme, som de gjorde i går og i forgårs. Heldigvis <3

6 thoughts on “Dagene. De går bare.”

  1. Hej Sofie.
    Jeg er nød til at sige at dette indlæg er så rigtigt! Du er super god til at beskrive alle de fantastiske ting som sker når man er blevet mor og hvilke små detaljer som man (læs, jeg) ofte glemmer at lægge mærke til. Tak for at minde mig om at hverdagen i sig selv oftest er fantastisk og at man skal huske på hvor heldig man egentlig er! ❤️
    God sommer til dig og dine kære.

    1. Tusinde tak for den fine kommentar! Det er så nemt at overse alle de små fine ting fordi tiden går så hurtigt og der er så meget at holde styr på. I lige måde ☀️👋🏼

  2. Babykasse.dk leverer bleer, skumklude osv. hver måned direkte til hoveddøren. Det er er hit herhjemme, for jeg giiiiiider ikke slæbe alt det med op på 3. sal. Koden “babyrabatter” giver 20% rabat, så vi ender med at give 500 kr. om måneden for Libero Touch bleer og skumklude, der leveres på dørmåtten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *