Uncategorized

Den lille del(le)fin

Som jeg skrev her, så var jeg ikke vild med tanken om babysvømning. Både fordi jeg ikke kunne overskue hele plottet med våd baby, våd mor, larm og 2410398 ting der skulle holdes styr på – men også lidt fordi svømmehallen er sådan et sted man får fodvorter og hvor der er tis vandet. Alligevel blev jeg overtalt, fordi min veninde Mette og hendes kæreste lovede et ekstra sæt hænder – og fordi deres baby nærmest er på talentholdet og jeg var bange for, at min ville være typen der gik til bunds første gang hun skulle have svømning i skolen.

Det startede fint: Jeg fik pakket en taske med alting, både tyver til skabet, håndklæder og en milliard andre ting. Da vi kom frem var babyolien løbet ud overalt, og badeble, indgangsbillet og dén slags kostede en halv månedsløn. Men vi kom ind. Jeg fik pakket os ind i noget badetøj og badeble (mest babyen), fik fjernet de værste madrester i halsdellen (igen: mest babyens) og fandt hen til babybassinet. Alt sammen uden nogen der græd eller stressede. Havde det sådan her:


 

Lillen e.l.s.k.e.d.e. at være i vandet! Og det gjorde jeg faktisk også, det var skidehyggeligt at plaske rundt med den lille, glade del(le)fin. Kæmpe succes!

Successen varede lige indtil vi skulle op ad vandet. Dér fik Lillen et meltdown og det blev ikke bedre af, at jeg skulle i bad, mens stakkels Mette skulle sidde med de nu to skrigende babyer (babygråd smitter upraktisk nok hurtigere end klamydia på en ferie med Ung Rejs). Mette sad et par meter fra baby-området, og desværre var der en sur ældre dame, der syntes det var ganske frygteligt – så i stedet for at hjælpe, smile overbærende eller noget andet overskudsagtigt, tilkaldte hun bademesteren. Bademesteren bad Mette og de to skrigeballoner om at rykke sig 2 meter til højre – til babyområdet. Da jeg kom ud fra mit 30 sekunder lange bad, så jeg altså sådan her ud:


Vi kom dog ud derfra i live. Allesammen. Og nu er der ikke nogen der skal ødelægge min svømmehals-karma, så jeg har været afsted et par gange siden. Jeg har heldigvis ikke mødt den sure dame , og på en måde håber jeg at hun har fået så mange fodvorter, at hun ikke kan komme ud af døren. Om nogle timer skal vi i svømmeren igen. Og denne gang med mor hér i en ny badedragt 🙂

Ha en dejlig fredag!

 

 

10 thoughts on “Den lille del(le)fin”

  1. Åh, hvor kan jeg genkende stressfølelsen! Jeg var bare alene med baby og havde brystbetændelse (fandt jeg senere ud af)… Men ilddåben gjorde at de næste gange var ren badeferie, høhø:)

  2. Ej, okay, sikke en sur ko 🙁
    Jeg gik til babysvømning med min søn, dengang jeg var på barsel og han elskede det også. Gik i Farum, hvor jeg pludseligt sendte venlige tanker til Brixtofte, for hvor er den svømmehal GENIAL! Ikke nogen der fryser (hallen, hvor man pusler baby er 30 grader varm og der er masser af pusleplads og alting, der gør, at alt går glat) og alting fungerer perfekt gør man tager det hele ret afslappet. og så er de gamle damer så rare og vil meget gerne snakke og dikke-dikke baby. Den kan jeg virkelig anbefale, hvis I skulle finde på at drage nordpå engang 🙂

  3. Babysvømning er nok noget af ddt mest stressende ever – men jeg gik alligevel til det hele barslen…. Årsag: barnet blev SÅ træt af at lege vandhund, at en tur i baljen altid var lig med 3-timers lur bagefter. Det er det hele værd!!

    1. Åh hvor er jeg glad for, at det ikke kun er mig der synes det! Og du har helt ret, man vil gøre meget for en 3-timers lur 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *