Uncategorized

Den tyndfede brud

Jeg har fået min brudekjole hjem! Den er simpelthen SÅ flot! Jeg havde slet ikke lyst til at tage den af igen, da jeg først havde fået skruet luksuslegemet i det færdige resultat, så jeg glæder mig til at lufte den på lørdag.

Jeg var ved at give skrædderen (min svigerinde) grå hår, fordi jeg ved hver fitting havde tabt mig temmelig meget, så den skulle syes ind igen og igen. Amning må være verdens bedste slankekur, for selvom jeg har spist Marabou og drukket latte i ét væk de sidste mange måneder, så har jeg hængerøv i alle mine bukser og kan passe alt mit tøj fra før – også dét, der var for småt.

Jeg følte mig ellers godt og grundigt røvrendt det første halve år efter fødslen. Af min læge der sagde, at alle mine 19 (!) gravidietskilo ville forsvinde i løbet af ingen tid, når jeg ammede. Af min mor, der fortalte hvordan hun vejede 47 kilo dengang hun ammede mig. Af alle de andre der sagde, at fedtet bare smeltede væk. Det gjorde det altså ikke på mig. Nogle ekstra kilo blev stædigt siddende og jeg begyndte at være nervøs for, om jeg blev nødt til at gøre noget ved det. Men så skete der noget! Lige pludselig gik det stærkt, og alle de bløde buler jeg over 9 måneder omhyggeligt havde opbygget af pøllehorn og Cocio, forsvandt.

Det kan godt være, at der kommer nogle kilo tilbage, når jeg ikke ammer så meget længere – i hvert fald hvis jeg bliver ved med at spise som en filipensbefængt og doven mandlig teenager. Men lige nu tager jeg udfordringen med oprejst pande, for jeg skal altså ikke ligne én der har brugt et fortelt som brudekjole. Hvad man ikke gør for at holde kampvægten, altså 😉

they-say-you-are-what-you-eat-418x250

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *