Uncategorized

Denne her fredag er fyldt med snot og Ramasjang. Sidste fredag gik jeg rundt på Ystad Saltsjöbad og lignede en bikiniklædt maddike.

Jeg har lige smidt mit luksuslegeme i sofaen med en kop varm kaffe og en rulle chokoladekiks. Ahh! Store snefnug daler ned udenfor mit vindue, og det er meget hyggeligt, når man sidde indenfor i varmen, men det er godt nok synd for de håndværkere der går rundt nede på  min gade. Jeg er ikke på arbejde, for jeg har barn syg for anden dag i træk. Den lille dame har feber og er snottet, så jeg har snart brugt 2 døgn på at se de 2 samme afsnit af ’Kasper og Sofie’ på Ramasjang, og  på at lave små skåle med vindruer, rosiner og kiks i. Jeg prøvede i formiddags at få arvingen til at klippe gækkebreve for at lave noget andet, men det gik sådan, at der var nogen der ville have alt papiret for sig selv, som tegnede på bordet og som ikke ville sidde stille med saksen, så jeg tror dét projekt er sat på pause de næste 10-15 år. Til gengæld er der lige nu et lille tæppe af gule papirsstykker under vores spisebord.

For en uge siden sad jeg ikke i sofaen og kiggede på sneen. Næ, dér gik jeg rundt i Malmö med min mand. Årsagen var at 1) Marabou-lageret var ved at være tømt her på matriklen og 2) han havde inviteret mig på Ystad Saltsjöbad. På vej til Ystad brugte vi nogle timer i Malmö på at spise frokost og kigge lidt i butikker. I en genbrugsbutik forelskede jeg mig i en herlig, kunstig leopard-pels som heldigvis passede på en prik. Og da vi bagefter daffede i et supermarked for at købe Marabou, så jeg en dame i en pels magen til, men hun var dobbelt så gammel som jeg og havde hele underansigtet smurt ind i pink læbestift – og i dét øjeblik vidste jeg, at det var et virkelig godt køb <3

Ystad Saltsjöbad var lækkert. Simpelthen. Der var en smuk udsigt, og det var fantastisk at kunne sidde ude i et varmt boblebad i skumringen, mens frostvejret holdt kinderne kølige (…også selvom det er en helt særlig slags nederen at sidde helt klistret op ad et fremmed menneske i et boblebad. Især hvis denne fx har 5 cm. tykke og gule tånegle). Der var lækker mad, og især morgenmaden! Tjek lige en morgenmad for vindere jeg havde kørende: 2 pandekager og 4 vafler med nutella og flødeskum:

Søren hoppede i vandet. Det er på top-10 over ting, jeg ikke forstår: Vinterbadning. Jeg fryser bare af at kigge på billedet!

Vi var helt i zen, da vi kørte tilbage til København og hentede Lillen hos mine forældre. Men det varede kun indtil vi blev modtaget af en lille dame, der råbte ”NEEEEEJ” ved synet af os, og meget hellere ville blive hos mormor og morfar. Thanks, altså. Jeg kunne  i øvrigt sagtens tage en tur mere til Ystad, skulle nogen finde på at spørge mig. Gerne til sommer, hvor deres udendørs-pool er åben, og hvor undertegnede (forhåbentlig) ikke længere ligner en maddike i bikini…

God weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *