Uncategorized

Det er nogle gange smadder ulækkert at være børnefamilie

Jeg burde pakke min kuffert, men jeg kan s.i.m.p.e.l.t.h.e.n ikke komme op af sofaen.

I morgen tager vi til Rom, og vi skal være der i en uge. Yes mand! Vi skal spise pizza og drikke vin. Vi skal slentre rundt køre hasard-kørsel med klapvognen på de ujævne gader og så skal vi nyde at der er solskin og over 20 grader. Jeg glæder mig sådan, og har pakket Lillens tøj, men jeg kan åbenbart ikke få taget mig sammen til at finde nogle kjoler og underhylere til mig selv frem, og smide det ned til alt det obligatoriske gøgl, man slæber rundt på, som børnefamilie. Fx har jeg lagt en hel rulle figen-pålæg i kufferten sammen med vådservietter, femhundrede Sleich-dyr og alt for meget tøj i str. 2 år.

Udover at pakke Lillens ting har jeg brugt formiddagen på at træde i havregrød, spise en yoghurt der nåede udløbsdatoen for længe siden og pudse næse på den lille frikadelle, der stadig er snottet. Og så har jeg været til lægen med førnævnte frikadelle, fordi dét jeg tænkte var friske, røde vinter-kinder åbenbart var børnesår. Yikes.

Det er nogle gange smadder ulækkert at være børnefamilie. Her er jo snot, stafylokokker, savl, halvspiste kiks og børneeksem ud over det hele! Her er halvbørstede tænder, sutter der har ligget længst inde under sofaen og hygget sig med nullermændene og ved særlige lejligheder er der også lort i badekarret. Stuen er ryddet op i maksimalt syv minutter ad gangen, og det er nogenlunde ligeså lang tid som man kan have rent tøj på her på matriklen – lige nu har jeg fx smør på strømpebukserne og børnetandpasta på kjolen. Men altså, så vidt jeg ved, er der endnu ikke nogen, der er døde af at det hele indimellem er lidt klammo og jeg gider heller ikke være hende den sure, der siger, at man ikke må rode med legetøjet eller spise sin kiks i sofaen mens man ser Gurli Gris. Så sådan må det vel være (og hvis I sidder og tænker ‘ej, sådan er det SLET ikke hjemme hos os’ – så hold det lige for Jer selv, ikke? 😜)

Nåmen hvis ikke det skal ende med at jeg drikker vin iført bar røv den næste uge, må jeg hellere få kadaveret i omdrejninger. Måske jeg kan være heldig at finde noget at tage med, der er tæt på rent og/eller ikke helt krøllet… God weekend herfra <3

 

2 thoughts on “Det er nogle gange smadder ulækkert at være børnefamilie”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *