Uncategorized

Det mindste, der fylder det meste

Hvordan staver man til kærlighed?” spurgte Grisling.

Man staver det ikke…man føler det” svarede Peter Plys.

LIllen 2

Nogle gange er det de aller mindste ting, der fylder mest i hjertet. I onsdags fik jeg og Søren sådan en lille én der fylder hele hjertet ud – og mere til. Hun er helt fantastisk, smuk og dejlig. De tykke lår. Hendes smaske-lyde, når hun bliver ammet. De små bitte fingre, der kan holde så fast i en voksen finger. Øjnene, der er store og nysgerrige. Duften af baby. Og meget, meget mere.

Jeg er snart tilbage. Men lige nu er jeg optaget af at lære det lille nye menneske at kende, og med at være helt overvældet af kærlighed og taknemmelighed <3

16 thoughts on “Det mindste, der fylder det meste”

  1. Tak! Haha ja endelig – det var også lige før jeg selv begyndte at tro at det var en gedigen topmave, uden baby, jeg havde oparbejdet mig 😉

 1. kæmpe stort tillykke til jer, er helt sikker på i bliver nogle fantastiske forældre, glæder mig til at høre hvordan det går med jeres smukke baby.
  Gammel kollega til din mor
  Gitte Kruse

 2. Stort tillykke med betteski.
  Er lige kommet til som læser og bliver helt sikkert hængende for at læse flere sjove ting, som da Gollum knaldede kontanthjælpen væk, og da du spiste Mathilde Gøhler (eller lignede en, der havde).
  Og selvfølgelig også for at følge dig/jer i jeres nye liv som forældre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *