Uncategorized

En (gammel) loppe

I går havde jeg en loppebod på Onkel Danny’s loppemarked sammen med Kasia. Det startede med varm kaffe, blå himmel, strålende solskin og masser af kunder i biksen – jeg havde både mit eget aflagte kluns med, samt en del af Lillens. Overfor os havde nogle smarte damer på cirka 20 år stillet en bod op, og ved I hvad? Det var ligesom at kigge ind i en tidskapsel til undertegnedes teenageår! De gik rundt i adidas trackpants (i ved, dem der med striber i kontrastfarver og knapper), bluse med bar mave og stramme halskæder. Nogle havde endda gang  i noget plateausko og springvandsfrisure. Så kan man lige pludselig godt føle sig frygtelig gammel, selvom man ikke engang har ramt de 30 endnu. 

Først på eftermiddagen blev det koldt, men så var det heldigt at Kasia havde en pels i hvidt kaninskind (!!!) med.  OM jeg forstår at den ikke blev solgt 😉

lopper

Da det begyndte at regne pakkede vi ladcyklen og smuttede hjem i varmen. Søren havde sørget for cola og bridge-blanding, og Lillen sprællede af glæde, da jeg kom hjem. Jeg tjente nok til cirka 25 pizzaer, og min pung vejer et par kilo på grund af alle mønterne. Jeg ved ikke om jeg bruger dem på pizza, men jeg ved i hvert fald hvad jeg ikke skal bruge dem på: Plateausko og toppe med kig til maven.

Ha’ en dejlig mandag!

2 thoughts on “En (gammel) loppe”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *