Uncategorized

En meget mærkelig fest

Tillykke til Lillen, der fylder 6 måneder i dag! Og tillykke til Søren og undertegnede, fordi vi har formået at holde chefen i live i et halvt år! Og damen er i dén grad blevet fejret. Vi har både danset til Rasmus Seebach, spist havregrød og haft herrebesøg af Severin på 6 måneder, der var så elskværdig at have taget kanelstang med i dagens anledning.

Her til aften var det farens tur til at fejre den lille dame, for mor her havde planer – en 30-års fødselsdagsfest på Nørrebro. Det var næsten ligesom i gamle dage: Jeg lagde en solid makeup, mens jeg drak en øl og overvejede, om jeg kunne trække vejret i mine skinny jeans. Til forskel fra gamle dage var der ingen høj musik, men derimod smaskelyde fra fødselarens broccoli-kartoffel-mos. Der tog heller ikke to timer og involverede 7 tøjskift – når jeg er nogens mor, kan jeg åbenbart godt gøre mig klar på 15 minutter. ”Hyg dig nu” sagde Søren, ”og lad være med at tænke på os, vi kommer til at have det alletiders”. Jeg tog jakke og cykelhjelm (!!!) på, og cyklede gennem et København i fredagsstemning; der var masser af liv i gaderne trods støvregn – fyldte restauranter, store smil, vinflasker i cykelkurvene, høje hæle og sprøde skjorter.

Da jeg kom frem var der bare noget, der var lidt mærkeligt. Der var ikke nogen der åbnede, da jeg ringede på. Og der kom heller ikke andre gæster. Det gik op for mig (efter at have ringet til en livline), at ammehjernen havde overgået sig selv big time. Fødselsdagen er først i morgen. Åbenbart.

Jeg hentede en nummer 14 fra den lokale pizzapusher og nåede at kysse min baby godnat i stedet. Og det var jo også fint. For præcist seks måneder siden sad jeg med et lille, fedtet mirakel i armene ude i Hvidovre. Nu er hun ikke så fedtet mere, og hun er overhovedet ikke lille. Men hun er stadig et mirakel.

Jeg håber bare for hende, at hun er mere tjekket end sin mor…

IMG_0702

2 thoughts on “En meget mærkelig fest”

  1. Din blog er den eneste jeg har læst som får mig til at grine højlydt i stuen! Nogen gange så højt at min mini kigger helt forbavset på mig 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *