Uncategorized

En slags fødselsdag

Det er i dag lykkedes os at holde afkommet i live i hele 4 måneder! Status er:

Lillen vejer 8 kilo. Det betyder, at det er ved at være rimelig tungt at bære hende op til 3. sal. Til gengæld har hun nogle helt perfekte deller – særligt er jeg fan af delle-lagene (ja, lagene) ved lårene og de tykke, tykke håndled.

Jeg har læst, at hun snart begynder at reagere på sit navn. Er dog ved at være lidt nervøs for, at hun primært reagerer på ”Bøffen” eller ”Lille Fisen” – for hendes navn har hun godt nok ikke hørt mange gange…

Lige pt. er Lillen ikke særlig medgørlig, og vel egentlig dét man kan kalde godt og gammeldags tosset. Tak til udviklingsspring. Det er heldigt at Lillens far er så tålmodig.

Hun kan lave et ansigt som en gammel, vred mand med stærkt nedadgående mundvige – og så er det altså svært ikke at komme til at grine en lille smule.

Normalt er hun dog det gladeste menneske, jeg kender. Er humøret helt i top, så siger damen nogle meget høje lyde, spjætter med lemmerne og smiler over hele 5-øren. Og så smelter moren en lille smule.

Hun sover som en teenager: 6-8 timer om natten, uden pause. Og så et par solide lure i løbet af dagen. Og ja, jeg ved godt at jeg er en heldig kartoffel!

Hun elsker at komme i bad. Særligt dét der med at plaske rundt, så der er vand ud på køkkengulvet, eller smage på sæbeboblerne. Tror snart hun er klar til en tur i svømmeren.

Apropos smage på ting, så putter damen alting i munden. Bamser, bluser, hænder (egne eller andres) und so weiter.

Der er gang i savlproduktionen. Min baby ligner altså én, der bruger virkelig meget lipgloss.

Hun kan overhovedet ikke vende sig fra mave til ryg, eller omvendt. Til gengæld ligner hun en lille ostereje når hun prøver.

Hendes yndslingsgadget er armaturet på bruseren. Det hænger over puslebordet, og hun snakker og kigger forelsket på det, hver gang hun skal have skiftet ble. Never mind alt det der øko-legetøj i douche farver. Farfar har endda tilbudt at hænge et armatur op på gæsteværelset i Fredericia.

Der er lidt for meget gang i damen til, at hun gider sidde og putte. Når hun gør, så gælder det om at sidde helt, helt stille og nyde det – for jeg tror faktisk ikke, at der findes noget bedre. I det hele taget er jeg glad for, at det lige præcis var hende, der gemte sig under mit maveskind. For hun er sgu sød. Og vi passer også ret godt sammen, hvis jeg selv skal sige det.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *