Uncategorized

En weekend af første

Weekenden er gået helt vildt hurtigt, og så har den betydet en masse første for Lillens vedkommende. Ikke at hun forstår dét, men derfor kan man (læs: Jeg) jo godt synes, det er hyggeligt alligevel.

Vi har været på et julepyntet Strøget med Lillens farmor og farfar. Ikke alene var det julepyntet, det var også Black Friday. Selvom jeg synes, at det er et irriterende navn og en frygtelig fejring af (over)forbruget, så rakte mine moralske kvabbabelser altså ikke længere end at jeg var godt og grundigt glad over at spare 600 bobs på min nye vinterjakke . Og 30% på en pæn kimono .

Vi har været på dén burgerrestaurant, vi ofte spiste på før Lillen meldte sin ankomst. Der er bare intet der slår svømmehals-klassikeren pommes med remoulade, vel?

Vi har været til jule-dag hos Lillens mormor og morfar. Der var julemusik på repeat (vi har hørt den samme CD de sidste 15 år, og jeg kan a.l.l.e. sangene i søvne), pebernødder og æbleskiver. Og gran! Vi lavede juledekorationer, så nu er vores lejlighed december-pimpet. Jeg har ikke så meget julepynt, men satser på, at Lillen om et par år bliver leveringsdygtig udi karton-med-palietter og toilet-ruller-med-glimmer.

Lillen har fået sin første adventsgave – et meget sødt Cirkeline-puslespil. Og så blev hun skidebange, da jeg krøllede papiret sammen.

Vi har været i Tivoli. Som altid pyntet virkelig fint op, og med masser af boder der sælger æbleskiver og strik til overpriser. Jeg elsker det! Det var smadder koldt, men damen lå fint pakket ind i Voksi-posen og kiggede på alle lysene. Lige indtil hun ikke gad dét mere, og hendes mor og far galoperede ned af Vesterbrogade med en skrigende baby… Men altså, så fik vi da varmen.

Og nårh ja, så var der den første storm. Damen snorkede sig igennem, men for dælen, hvor vinduerne klaprede og vinden susede i træerne i gården!

tivoli

Om lidt kommer mødregruppen på besøg. Jeg skal nå at rydde lidt op (på den der måde, hvor man maser al rodet ned i strømpeskuffen) og hente noget snask ved bageren. Jeg tror vi skal have honningsnitter. Ja, vi skal sgu. Det er jo trods alt december 🙂

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *