Uncategorized

En weekend i bullets

Hvor blev weekenden af? Jeg synes den er gået SÅ hurtigt. Det har været en fin én af slagsen, selvom de seneste dage altså ikke får point for fint vejr – til gengæld har det været virkelig vådt og virkelig koldt. Men altså, så er det jo godt, at man kan holde sig inden døre. Udover at være sofa-pomfrit har jeg brugt weekenden på…

… at grine af Lillen, fordi hun endelig har fanget hvordan hun skal bruge sin lille, søde mariehøneprikkede Wheely-bug. Men hun er cirka en halv meter for lang, og ligner altså mest af alt nogen, der ikke helt kan gøre for det.

… at bage boller og lave bananpandekager, og begge dele var faktisk ganske vellykkede!

… at besøge den mest kiksede café, jeg nogensinde har været på. Der var udsolgt af halvdelen af menu-kortet, pommes-frites-maskinen virkede ikke, vi fik en halv brunch efter næsten 1½ times ventetid, tjeneren glemte vores drikkevarer og skrev et forkert beløb på regningen. Altså, det gode er, at nu ved jeg, hvor jeg ikke skal hen igen.

… at diskutere med Søren om vi var blevet kærester, hvis vi havde mødt hinanden for ti år siden. Det er der delte meninger om.

… at trave mod papirøen for at spise frokost, men blev nødt til at vende om på grund af regn. Fordi der faktisk er noget der hedder dårligt vejr og når det sker samtidig med dårlig påklædning, så kan man ligeså godt give op.

… at se Bamse og Kylling. Jeg synes faktisk det er mere underholdende end The Affair. Jøsses, den var kedelig! Også selvom Percy fra Dawson´s Creek er med, og selvom hovedrolleindehaveren ligner en ældre Thomas Levin.

… at lave ønskelister til jul. Jeg er kæmpe fan af, at Lillen stadig er for lille til at sætte krydser ved alt det der larmer, fylder og er politisk ukorrekt.

… at spise julen i gang: Pebernødder, honninghjerter og selvfølgelig nisseøl. Jeg elsker at det er helt legit at svælge sig i nougat, marcipan, ting med kanel og masser af smør i en hel måned (eller med lidt god vilje: To).

… at prøvekøre mine nye, mega seje vinterstøvler. Jeg fik nogle seriøse vabler efter ti minutter, så resten af weekenden har jeg gået nogenlunde sådan her:

 

 

6 thoughts on “En weekend i bullets”

  1. Haha, hvor skægt. Mig og min kæreste har talt om netop det samme, og vi er ganske enige om, at det var godt vi mødtes da vi var 20 og 23, og ikke 16 og 19. Jeg havde synes han var den største nørd, og han havde synes jeg var en dumsmart partygirl.
    Nej, det var vist lige i skabet, at det skete da det gjorde – og her 6 år efter, er vi glade for det udfald af skøbnen 😀

    – A

  2. Det lyder som en fantastisk weekend! Og nej, man skal aldrig, ALDRIG kimse ad Bamse og kylling, det er underholdning på højt plan – men jeg har lært, at man VIRKELIG skal passe på sangene: de sætter sig fast omgående, og hvis man ikke er påpasselig, så drøner man rundt og synger ‘når det regner på vorses tage’ – som i døgndrift!… Been there!

    1. Haha ja! Vi så et afsnit sf julekalenderen, og jeg har nynnet “vi er på vej til diiiig, julemaaaand” mange gange siden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *