Uncategorized

Forstadsfruen

Søren er taget en uge til New York med hans arbejde, så Lillen og undertegnede er flyttet ud til min mor og far i forstæderne. Her er alletiders! Solen skinner, og der er både babygynge og sandkasse i haven. Min mor laver lækker babymad (og voksenmad) og går ture med barnevognen. Når min far ikke nørder paraglide-udstyr, så laver han americano til mig. P4 spiller Erann DD og man nikker lige en gang til naboerne, når man møder dem. Jeg har det altså som blommen i et æg, selvom jeg savner Babydaddy (som jeg i øvrigt har sendt en udførlig ønskeliste til. Man slipper ikke gratis fra dén slags udskejelser).

Da jeg var helt lille, boede vi i en lejlighed på Valby Langgade. Foruden os boede der en frimenighed og et bordel, så det var nogle spændende generalforsamlinger i ejerforeningen. Da min mor blev for træt af at bære en tyk baby op ad trapperne, flyttede vi i hus uden for byen. Det er altså her, jeg er vokset op.

At være i forstæderne føles som en slags tryg og dejlig tidslomme. Siden jeg boede her, er jeg blevet færdiguddannet, har været et par år i udlandet og er blevet mor. Her er der meget, der ikke har ændret sig: Man kan stadig få softice og pariserbøf i Glostrup Centret. Tanken, hvor jeg købte mig fattig i Spice Girls billeder, ligger der stadig. Fliserne i mine forældres indkørsel er stadig skæve. Blommetræet, hvor jeg havde en hule, er der endnu. I nat opladede jeg min Iphone i dén stikkontakt, der engang blev brugt som bussemands-reservat. Min gamle skole ligner sig selv, og der er stadig sløjdlokale dér, hvor min sløjdlærer for efterhånden mange år siden hakkede halvdelen af højre hånds fingre af med en rundsav. Man kan stadig få pizza med bernaisesauce og cocktailpølser på det lokale pizzaria, og frisøren har stadig priser som i 1998. Der sidder stadig en eksklusiv klub og drikker øller foran købmanden. Der er stadig tandlæge dér, hvor jeg fik sat togskinner på mine skæve pløkker. Og så videre.

Det er ikke er New York. Overhovedet. Men forstæderne kan altså også noget <3

gynge

4 thoughts on “Forstadsfruen”

  1. Jeg sender også barnefaderen ril ny om 14 dage i en uge. Men da jeg skal passe mit job duer det vist ikke rigtigt at tage hjem til min mor 😉

    Men planlægger dog at gøre det i weekenden.

    1. Altså hvad skal alle de mænd i NY? Det er jo ikke dem det sætter pris på billig Marc Jacobs og dén slags 🙈

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *