Uncategorized

Fredagsfærdig

Det er fredag aften. Det regner udenfor, træerne svajer i vinden og det er næsten efterårsagtigt udenfor. Lillen er på overnatning i forstæderne. Søren og jeg havde nemlig aftalt en date-aften, der skulle indebære drinks og middag. Men… Der var ikke rigtig nogen af os der fik taget os sammen til at booke bord. Og det regner. Og Lillen har været vågen femhundrede gange om natten de sidste nætter, så poserne under øjnene er tiltagende i størrelse. Og vi trængte vist mest af alt til en aften, hvor vi ikke skulle lave noget som helst. Så sådan bliver det.

Vi har hevet dynen ind i sofaen, spist sushi og drukket bobler, og når jeg har trykket på ’udgiv’, står den på slik og serie. Vi er i gang med at se Taboo på HBO, og den er sådan set fin nok – men den foregår i 1814 og alle karaktererne ligner nogen, der trænger til en seriøs omgang med skrubbebørste og sæbe. Måske var man bare virkelig beskidt dengang?

Selvom jeg synes det er det fedeste i hele verden at være sammen med Lillen, så er det også rart at få lov til at nulstille hjernen engang i mellem. Mor-far-tid, der alligevel bliver brugt på at snakke om Lillen. Vi vågner garanteret også  inden klokken syv i morgen, selvom der ikke er nogen til at vække os. Her er næsten lidt for stille og jeg kan mærke, at jeg savner den lille røvbanan allerede. Hun har ifølge min mor brugt dagen på at danse til ”all the single ladies” med Bæjoncæ (som min mor siger), sove lur og kigge på småsten, fuglelorte og diverse pinde, så hun har det helt sikkert dejligt hos verdens bedste mormor.

Nu har regnen holdt en pause, og himlen er blevet en smule lyserød over Amager Fælled. Det er en fin afslutning på en dag, der har involveret pink læbestift og friske blomster på spisebordet. En dag, hvor jeg for en gangs skyld kom ud ad døren til tiden, og hvor jeg har købt nye hørebøffer så jeg kan lytte til podcasts på vej til og fra arbejde.  Det var i øvrigt også en dag, hvor jeg i morges proklamerede at jeg ville leve lidt mindre usundt (har fået sådan en dum vane med at spise boller med peanutbutter og pålægschokolade flere gange dagligt) – men alligevel endte med at spise to forskellige slags kage og en halv pose bolcher. Nu kan jeg ligeså godt gå om bord i slikskålen også 😉 Ha’ en dejlig aften!

 

2 thoughts on “Fredagsfærdig”

  1. Oh yeah! Håber I får den skønneste aften. Sidst vi skulle ud og spise med kniv og gaffel (uden børn) endte det også med take away. Som blev bragt, vel at mærke. Længe leve dovenskaben og dårligt fjernsyn….
    God weekend til jer! ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *