Uncategorized

Fredagsfølelsen

Det er fredag, klokken er lidt over otte og jeg kan se aftensolen kysse Amager Fælled fra mit vindue. Bøllefisen sover, og Søren er taget ud i aftenen for at drikke nogle øller med sine venner. Undertegnede er kravlet i seng med en bog og en kop the, bare fordi jeg kan. Det er ikke så ofte jeg bare kan gå så tidligt i seng og hygge mig med at lave ingenting – eller i hvert fald ikke så ofte, jeg får det gjort. Voksen-fredag.

Det har været en ganske fin dag! Følelsen af at kunne cykle af sted om morgenen i en kjole, med bare ben under, mens solen varmer og man kan dufte duggen lette, ikke? Det er den aller bedste start på dagen.

Der var æggekage til frokost på mit arbejde, og jeg nåede at komme til bunds i mail-indbakken inden jeg lukkede computeren og cyklede til Amager.  Jeg handlede ind på vej hjem (og der var tilbud på is, så nu har jeg lige spist en magnum mandel), og på en eller anden måde endte jeg i H&M, hvor jeg købte en meget fin kjole til sådan cirka ingen penge. Jeg prøver sådan at have et lidt mere tjekket, selektivt og miljøbevidst tøjforbrug, men…. Jeg har totalt fravær af viljestyrke og er lige så impulsstyret som en 3-årig, når først jeg har forelsket mig i noget tøj. Til gengæld har jeg så altid noget at sælge på loppemarked, hvilket efterhånden er blevet en fast sommer-tradition.

Eftermiddagen har jeg brugt i parken med en kop kaffe i hånden og sammen med Lillen, der fræsede rundt på hendes nye løbecykel. Og så har vi leget med min mave. Lillen har nemlig fundet ud af at den er blød og kan hoppe og danse, når man dasker til den. Søren grinede lidt af os og omskrev sangen om den lille krabbe til: ”Og mor hun var så søøød, på maven var hun bløøøød”. Hvor romantisk at jeg har giftet mig med én, der sådan skriver lyrik tilegnet mig – om end krabbe-sangen faktisk ender med, at den fæle fiskermand koger krabben, så den dør.

Vi har for første gang nogensinde spist aftensmad på altanen, og vi fik burgere med fritter. Hvis der er nogen Lillen er god til, så er det altså at spise fritter – mors pige <3 På den anden side af gården sad en mand med langt, krøllet hår og drak cava, og Lillen blev ved med at pege på ham og halv-råbe: ”PIGE”. Det er nemlig noget hun er begyndt på, det dér med lige at slå fast, hvad det er vi kigger på. Det er jo meget fint, men kan også blive lettere pinligt indimellem – jeg tror nu ikke cava-drikkeren med puddelkrøllerne bemærkede noget. Efter aftensmad ordnede jeg tånegle, for helt ærligt så synes jeg tæer ligner maddiker, når der ikke er farve på. Og maddiker vist frem i sandaler er der vist ikke nogen der er sådan rigtig tjent med. Nu er det i hvert fald forsøgt camoufleret med noget pæn bordeaux og så kan sommeren bare komme an!

Men nu skal det jo heller ikke lyde helt rosenrødt det hele, så apropos tæer, så har jeg her til aften åbnet en dør oveni min tå, hvilket har resulteret i en øm og dunkende hudafskrabning. Jeg har måttet klippe en body op under et bleskift – fordi gæt selv – og så har jeg brugt en halv månedsløn i Bilka, fordi de havde Rittersport på tilbud.  Jeg kan ikke engang særlig godt lide Ritter Sport, men så er vi ligesom tilbage til dét med den manglende impulsstyring.

Ha´en dejlig aften, og en alletiders weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *