Uncategorized

Glædelig jul, venner!

Jeg sidder i nederdel og t-shirt på terrassen, mens jeg drikker en kop kaffe og lytter til lyden af bølger. Her er lidt over tyve grader, solen skinner gennem et tyndt lag af skyer og det er skønt!

Her er for engangs skyld helt stille. Begge børn sover efter en f.r.y.g.t.e.l.i.g. tur ud at handle: GPS’en kørte os på vildveje gennem frugtplantagernes snoede veje, og jeg sad klar til at kaste op i min rygsæk, når ikke jeg sang “hjulene på bussen” eller samlede legetøj op fra gulvet. Jeg var bange for at miste et barn i storcentrers menneskemylder, mens der var muzak og stress ud over det hele. Det hele endte uskønt med undertegnede, der jamrede “jamen jeg VED ikke hvad jeg skal gøre af mig selv!”, for derefter at kaste mig ind over en cafedisk og bestille tortilla-sandwich og cola. Det var en Code Red, som det hedder hos os – dén tilstand af lige dele apati og aggressivitet der kan opstå, når man trænger til noget at spise. Og et kram. Men vi klarede den sgu. Jeg fik købt strømpebukser i Primark, Lillen fik fem tusinde pakker hårspænder, og så fik vi købt ind til tapas til i aften. Saltbagte kartofler, hvidløgs-ristede champignoner, padrón-pebre, oste, pølser, baguettes, rejer, snasket dyppelse… og risalamande til dessert. Ikke dårligt, vel? 

Og nu sidder jeg her. Julefreden har sænket sig – også selvom settingen ikke ligefrem oser af striktrøjer, juletræ og flæskesvær. Det gør ingenting, for den vigtigste ingrediens er her: Mine yndlings-mennesker. Jeg har en håndfuld gaver med til dem, og så kan det være, vi synger julen ind rundt om en Palme. 

Må I få en dejlig aften ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *