Uncategorized

God karma

Her er det morgen, og jeg sidder i sengen og drikker kaffe og ser Go’ Morgen Danmark. Her er helt fred og ro, for ved siden af mig ligger der to og sover – den ene er buttet og snorker, den anden er min kæreste. Lillen møffer sig altid op i sidstnævntes armhule, eller helt op i halsen på ham (selvom det ifølge manden selv gør temmelig ondt, når nogen borer et kranie ind i adamsæblet). Det er godt nok sødt.

Jeg har det ret optur de her dage, for solen skinner, og der bliver hældt en masse god karma ud over den lille familie. Min veninde Josefine var forbi den anden dag med en pakke med the, chokolade, rabarbersaft og en hjemmebagt chokoladekage. Der er nogen (altså mig) der har spist al kagen, så jeg håber snart der kommer en ny sending. Min onkel og hans kæreste var forbi med morgenmad i weekenden. Min mor har fyldt vores fryser op med hjemmelavet thai-mad, og min far har været så elskværdig at stege frikadeller til os. Det er altså priceless med sådan noget praktisk hjælp, når man er fyldt op med sådan et lille, nyt menneske (og alt det vasketøj, den slags genererer). Jeg var også ved at være mere end almindelig træt af rugbrødsmadder og yoghurt med choko-mysli – og take-away bliver så smadder dyrt i længden… Apropos dyrt, så knaldede Lillen over 800 kroner af på H&M’s webshop forleden, så jeg tror vi skal en tur på posthuset idag!

hm

 

(Bukser / buksedragt / beige trøje / body / blå trøje)

Det der med webshops tror jeg bliver my thaaang fremadrettet, for jeg får ærlig talt lidt koldsved over at have Lillen med i rigtige butikker. Hun vågner så snart barnevognen står stille, og hun var så vred at hun næsten selvantændte i Føtex den anden dag. Der går nok liiiige noget tid, før undertegnede og afkommet sådan rigtig skal på shopping. Jeg tror der er nogle, der vil savne mig nede i Ganni og i &Other Stories, men sådan er der jo så meget.

Om lidt kommer sundhedsplejersken, og der har netop spredt sig en helt særlig duft (af den slags der kalder på et ble-skift) – så jeg er over and out. Jeg håber i får en helt igennem fantastisk weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *