Uncategorized

Godt nytår. Og lidt om fartbøde, irish coffee og en stor hund.

Igår var jeg ude for at drikke vin og spise pommes frites med en veninde. Det er lidt vores thang efterhånden – rødvinstænder og friture. Det betød bare, at jeg var lidt tung i hovedet da uret ringede klokken 6 i morges. Vi skulle tidligt op for at køre til Fredericia, og med kun en halv kop kaffe i kroppen og søvn i øjenkrogen, satte jeg mig sammen med min lille familie ned i bilen. Det var en lang tur: Først blev vi blitzet af en fotovogn på Roskildevej. Så fandt vi ud af, at vi havde glemt en taske derhjemme, og vendte om. Og da vi endelig nåede Storebæltsbroen hældte Lillen kakao ud over det hele. Men vi er fremme!

Lillen var så glad for at se sin farmor og farfar igen, og nyder at der er et taknemmeligt publikum til alle de charmetricks man kan finde på, når man er 16 måneder gammel. Mine svigerforældre har en stor hund, og Lillen skifter mellem at være skidebange for den og stille sig 30 cm væk, pege og råbe ”VOV VOV” af den. Hun har spist Bøf Stroganoff til aftensmad, for da jeg bad min bedre halvdel om at proviantere til turens mindste deltager, kom han hjem med 4 glas Bøf Stroganoff. Vi andre har fået noget pasta, Julie Zangenberg har udtænkt en opskrift på, men det smagte på trods heraf ganske lækkert.

Vi skal fejre nytår her i det jyske, og der er blevet købt ind til 3-retters, chips med holiday-dip og irish coffee (voksenpoint at drikke dét nytårsaften, hva?). Der er krudt og serpentiner, og jeg har pakket et rigtigt nytårsoutfit til Lillen med en masse glimmer. Det skal nok blive alle tiders! Og hvis ikke, så har Søren lillebror på 20 informeret mig om, hvor man kan få billige øl heromkring 😉

Selvom 2016 på mange måder har været lidt noget møg i det store perspektiv, så har det været et rigtig fint år for mig. Jeg er fx blevet gift, været til polterabend (min egen, sgu!) og så holdt vi en fantastisk bryllupsfest.  Jeg har købt en lejlighed og dermed Lillens barndomshjem. Jeg har været på gode ferier – fx gjorde jeg for et par måneder siden nogle vigtige observationer fra charterlivet.  Mit afkom er gået fra at være nogen, man skulle holde i live til et rigtigt lille dejligt og temperamentsfuldt menneske. Jeg har fået pagehår, jeg har fået lavet orden i min netbank (tak, Søren) og så har jeg stadig ikke lært at lave mad… Sidstnævnte har jeg i øvrigt ingen intentioner om at lære i 2017, ligesom jeg ikke har tænkt mig at skære ned på kulhydrater og sukker eller begynde at træne. Næ, 2017 kan bare komme an – det bliver et rigtigt godt år, kan jeg mærke.

Rigtig, rigtig godt nytår og TUSINDE tak fordi I hænger ved. Vi ses på den anden side!

 

img_0989

4 thoughts on “Godt nytår. Og lidt om fartbøde, irish coffee og en stor hund.”

  1. Haha, næh hvem gider træne når man kan nulre tæer og prutte på tykke babymaver i stedet? Rigtig godt nytår til dig også, Sofie, og tak for super hyggelig blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *