Uncategorized

Guldkorn

Her ånder alt fred og ro. Chefen ligger og snorker ude i altanbarnevognen, jeg har været i bad, der er varm kaff´i koppen og P3 kører i baggrunden. Babydaddy er tilbage på arbejde. Nogle gange kan jeg slet ikke forstå, at jeg er så heldig at få penge for at gå herhjemme og kysse tykke babykinder! Til gengæld er det vist meget passende med betaling for de lortebleer, der er gået over sine bredder. Jeg er imponeret over, hvordan den der klistrede, orange masse kan bevæge sig op af siden eller ned af låret. Dem har jeg dealet med hele 2 gange her til morgen. Det bliver en god dag, kan jeg mærke!

Nå, men jeg tænkte, at jeg ville give nogle af mine insta-guldkorn videre. For guderne skal vide, at man kan nå at tjekke Instagram virkelig mange gange i løbet af en dag, når man sidder fast i sofaen med baby, der er gået kold. Nedenstående er helt uden smarte planter, dyre tasker og sund morgenmad:

-Dem med pæne mænd: @dilfs_of_disneyland og @menandcoffee.

-Dem med ord: @ordspiller og @hverdagslinjer (advarsel: førstnævnte er temmelig lummer).

-Dem med gode hashtags: @uffebuchard har et hashtag der hedder #blomsteruffe. Blomster-uffe køber flotte buketter til sig selv. @sneglcille kører et hashtag der hedder #minebørnligneremojis. Og så er hun lige blevet gift, hvilket betyder, at der er masser af kærlighed ud over det hele.

-Dem om København: @ibyendk og @mortenordstrom.

-Den feministiske no-bullshit-profil: @dittegiesebosslady

-De sjove: @thatlookslikeadick  (navnet siger lidt sig selv) og @thefatjewish.

-Den bedste: @medievalgram er gammel kunst med nye tekster, og SÅ sjovt:

middelalder

Jeg håber, at der har været dejlige weekender over hele linjen til Jer! Her er weekenden er gået med ture på Vestre Kirkegård (og igen farede brevduen vild – jeg tror snart jeg holder mig til at gå i ring nede i gården), kaffedrikning, snaskede burgere (ja, i flertal), venindebesøg og en tur i Magasin. Jeg har købt en nederdel, og jeg kan ærlig talt ikke finde ud af om jeg ser smart ud, eller om jeg ligner en mormon. Desværre tror jeg, at jeg hælder mest til det sidste. Jeg har også syet noget tøj til Lillen – ja, mit yngre jeg’s nørdede fritidsinteresser var altså ikke helt spildt!

Ha’ en fantastisk mandag, og tip mig gerne, hvis der er nogle insta-profiler, der er værd at følge <3

 

4 thoughts on “Guldkorn”

  1. Du må bestemt følge Sisse Sejr, som er verdens sjoveste hashtagger, no-bullshit-mor, kærester med Esben Bjerre og generelt den festligste på hele Instagram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *