Uncategorized

Her i Sønderjylland…

…Er der åbenbart virkelig rift om skinkeosten (og den var ikke engang sådan rigtig billig)

…Kan man hos det lokale pizzeria få pizza med kebab, pepperoni, rejer, bernaisesovs og bovskinke. Det lyder så nasty, at jeg *næsten* får lyst til at bestille én.

…Får jeg lidt creeps af at gå tur med klapvognen, fordi der er SÅ stille og SÅ øde. Men her er virkelig flot. Majsmarker langs landevejen, store træer og snoede åer. Idag var vi på Rømø, og lyset ikke? SÅ flot.

…Synes jeg, at selvom her er smukt, så er der liiiige lovligt meget action henne i dyreriget: Her er en flåt på mit barn, rådyr i haven, fluer i stuen og en fandens masse hvepse over det hele. Jeg er dødsens bange for hvepse, så det er ret anstrengende sådan at skulle sprælle rundt med en puls på cirka fem millioner.

…Har jeg sjat-tisset i bukserne, fordi jeg hoppede alt for vildt på hoppepuden. Nu føler jeg mig for alvor som indtrådt i de voksnes rækker.

…Er min førstefødte fyldt fire år og er blevet med enhjørninge-kage, fine gaver og kys. Nu er hun ikke længere et lille barn, men et barn, og jeg kan slet ikke forstå det. Store, dejlige og helt vildt stædige unge. 

… Har vi været i den lokale svømmehal (fordi det regnede de første dage vi var her) og det var med “going to Ibiza” på skrattende højttalere, vandrutchebane med disko-lys og en luge fra cafeen ind til svømmehallen, så man kan nyde sine fritter med remo til duften af klor.

…Spurgte jeg på en café, om de havde plantemælk til kaffen? “Nej nej, vi har jo vores egne køer!” var svaret. Eh… qué?

…Har vi kørt igennem Sæd, og min indre teenagedreng fnisede sig igennem de 30 sekunder, gennemkørslen tog.

…Har jeg købt sådan nogle fine ting i genbrugsbutikkerne – ikke de københavnersmarte af slagsen, men sådan nogle, der dufter af mormor og hvor intet koster mere end 20 kroner.

1 thought on “Her i Sønderjylland…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *