Uncategorized

Her sidder jeg med min pizza og har det zen

Jeg sidder i charterlandets restaurant. På min tallerken har jeg en sælsom blanding af cheesecake, oliven og den obligatoriske pizza. Og så er jeg alene. Det lykkedes nemlig at putte begge piger til lur samtidig (fuck yeah!) så nu spiser forældrene på skift. Selvom der er klirrende bestik fra alle de andre gæster, høj musik fra poolen og en due, der kigger glubsk på min mad, så føles det næsten zen. 

Der var engang hvor ferie var sådan noget med at sove længe, spise morgenmad og drikke VARM kaffe til, finde en solstol og ligge dér med sin bog eller sine hørebøffer indtil man ikke gad mere. Måske et dyp i poolen, måske en drink og måske en gåtur hånd i hånd efter aftensmaden. Og sådan var det bare, og jeg glemte helt at sætte pris på, hvor chill det var at holde ferie i dét tempo. 

Det var dengang. Nu er ferie mere sådan noget, hvor siger jeg siger (eller råber) følgende:

….Nej du må IKKE samle glasskårene på gaden op. Nej, det er ikke glimtesten snullergøj basseprop. Og nej, de skal overhovedet ikke ned i mors lomme.

….IKKE løbe i restauranten!

….IKKE løbe ved poolkanten (sagt med panikken strålende i øjnene)

….Ej, hun har skidt igen. Åh nej, det er op ad ryggen. 

….Nej, du skal ikke have kinder-chokolade til morgenmad (… mens jeg selv tygger en camoufleret nutella-mad #momoftheyear)

….Lad lige være med at putte hoppebolden op i hovedet på lillesøster. 

….Pas lige på mors kaffe! Åh nej nu er der kaffe ud over mors morgenmad.

….Lad lige være med at putte de der makrel-fingre op i hovedet på far.

….Ja,  vi kan godt lege at jeg var mor-makrel og du var baby-makrel. Jaja, så hed jeg Makrelli.

….Jeg går lige op på værelset med babyen. Det der delfin-show larmer for meget.

….Du behøver ikke råbe sådan, du kan bare sige stille og roligt, at du gerne selv vil trykke på vandautomaten.

….Der er brystmælk over det hele, vil du ikke finde en serviet?

Lad mig bare sige det sådan her: Jeg er lige så træt som børnos, når klokken slår 20. Det er alt andet end kedeligt at være på ferie med min hjemmegroede avl, men hva’ faen – jeg kan jo chille i en solstol mens jeg drikker aperol når jeg bliver gammel, ikke? 💃🏼

4 thoughts on “Her sidder jeg med min pizza og har det zen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *