Uncategorized

Herrebesøg og friluftsliv

Det er weekend, solen skinner som var det en lun forårsdag og jeg har fået snasket burger to dage i streg. Kan man så være andet end i godt humør?

Forleden havde Lillen sit første herrebesøg!  Det var af en basse ved navn Carl, der er en uge ældre end Lillen.  Carl er en helt vildt sej lille fyr, for han blev født i parkeringskælderen under Hvidovre Hospital, med sin far som jordemoder. Carl havde taget sin seje mor med, som havde taget kulhydrater fra min yndlingsbager med. Mens Lillen og Carl startede besøget med at babysnorke i takt, spiste vi morgenmad og snakkede. Da de to små vågnede, lagde vi dem ved siden af hinanden, og gik helt i falset over, hvor hyggeligt det så ud, mens vi prøvede at knipse nogle billeder af de to. Det var ikke ligetil, for min babys lemmer farede rundt.  Men altså, man kan jo heller ikke rigtig bede babyer om at pose, vel?

beks

(Rebekka og Carl)

Idag har Søren, jeg og Lillen kørt den friluftsagtige stil. Dengang jeg gik på efterskole havde jeg faktisk friluftsliv – og jeg var temmelig elendig til det. Miseren toppede, da jeg skulle sove i bivuak i en fynsk skov en frostkold nat i Marts. Jeg lukkede ikke et øje, fordi jeg var bange for, at der skulle komme en øksemorder eller nogle farlige dyr. Jeg er altså bedst til at være udenfor når det er godt vejr, og det ikke inkluderer noget med tranquia, edderkopper og soveposer. Nå, men i dag var vi ved Bagsværd Sø. Det var et perfekt sted at gå med barnevogn, for der er stier hele vejen rundt. Udover os var der en masse damer i dyre dynejakker, der gik venindeture, og familiefædre i våddragter, der gav den gas i kajakkerne. Der var endda et ældre ægtepar, der synes, at Lillen var dejlig – og den slags vil mor her altid gerne høre! Det var tæt på at være en overdosis frisk luft, så det er dejligt at være tilbage i trafikosen her på stenbroen…

sø coll

Jeg håber, at der er god weekend over hele linjen til Jer! Nu er der genudsendelse af De Unge Mødre og Marabou på programmet her på matriklen. Og tusinde tak, fordi I gider læse med <3

4 thoughts on “Herrebesøg og friluftsliv”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *