Hjælp: Hvilke blogs skal jeg bruge mine snart mange, stillesiddende timer på?

Da Lillen faktisk var lille (… det tror jeg ikke helt længere man kan kalde nogen, der vejer 16 kilo, som tager selfies og som lige har klippet hul i sin fars trøje i arrigskab, vel?) sad jeg ned. Hele tiden. Så meget, at min numse her snart tre år senere stadig er så flad, at den næsten går indad. Jeg sad ned, når jeg ammede, men især sad jeg ned, når arvingen var faldet i søvn efter amning. De mange timer, hvor hun sov på mig, var der to ting, der reddede mig: En flaske med saftevand indenfor rækkevidde og min telefon. Jeg scrollede rundt på Instagram, Facebook og læste en masse blogs. Indimellem så meget, at jeg fik ondt i tommelfingeren.

Om lidt – når Lillesøster beslutter sig for at se dagens lys – skal jeg til at hænge ud i sofaen igen. Men til forskel fra sidst, har jeg slettet Instagram, jeg har gjort mit feed på Facebook virkelig kedeligt og jeg følger ikke så mange blogs som tidligere. Derfor har jeg brug for Jeres ideér til, hvilke nye blogs, jeg skal kaste mig over.

Jeg er ikke til:

– Blogs med madopskrifter, kort sagt fordi jeg synes madlavning er nogenlunde lige så spændende som at afkalke bruseren eller sortere de slatne rucola-blade fra posen med salat.
– Træningsblogs. Jeg hviler ret godt i at have føromtalte flade numse, og har absolut ingen intentioner om at spise acai-bowls eller begynde at eksperimentere med kettlebells.
– Modeblogs, fordi jeg ved at jeg er en svag sjæl, når jeg bliver præsenteret for pænt tøj i stride strømme.
– Blogs, hvor grammatik og sprog ikke er nogenlunde smooth. Jeg er ikke selv særlig skarp til dét med kommaer, men til gengæld får jeg lyst til at grave mine øjenæbler ud med en ske, når der ikke er styr på ting som nutids-r og stavning.

Jeg er derimod vild med velskrevne blogs med personlighed og meninger. Jeg følger fx gladeligt med hos Hvid Kaffe, i carried a watermelon, Hej Hej Vardag, Er Du Her Ikke Snart, Ida Bida, Mor Her og Blogsbjerg.

Så: Hvem skal jeg bruge mine snart mange, stillesiddende timer på? Hvem læser i med hos? (Og nu håber jeg, at I skriver noget, for ellers virker det ret kikset sådan at sende spørgsmål ud i plenum. Så: På forhånd tak <3)

Billede fra Hej Hej Vardag.