Uncategorized

Hun-Bubber, tunmousse og regnvejr

Jeg satte nøglen i låsen klokken 15. Jeg var træt, tisse- og kaffe-trængende og jeg havde mudrede gummistøvler på. Der var ikke nogen hjemme, endnu. Der lå bamser og dukker på gulvet, morgenmaden i Kaj & Andrea-skålen stod i vasken og der duftede af hjemme. Mit hjemme. Og det var så dejligt at komme hjem til, selvom jeg kun har været væk i 1½ døgn.

Jeg har været på et to-dages kursus med mit arbejde de forgangne dage. Vi har været på et kursuscenter i Nordsjælland, hvor vi har drukket en masse kaffe, kigget ud på regnen og er blevet klogere på os selv og hinanden. Blandt andet var der et foredrag om de ni typer, der findes i det såkaldte enneagram, og som åbenbart kan fortælle noget om vores motivationer, livsstrategier, handlemønstre und so weiter. Jeg er en type syv – sådan en kreativ, lettere utålmodig men meget  positiv type, der orienterer sig efter det sjove og spændende. Og det kunne jeg godt se passede fint, lige indtil ham, der holdt foredraget, kaldte typen for en ”hun-Bubber”. Helt ærligt, hvem gider være en hun-Bubber?

Der var også arrangeret noget team-building med nogle spejdere. Det stod ned i stænger og jeg var ikke en kæmpestor ja-hat til at starte med. For nogle år siden, på et lignende kursus, skulle vi nemlig rende rundt i møgvejr og løse opgaver stillet af nogle voksne mænd, der var klædt ud som Gandalf, og som levede sig liiige lovligt meget ind i det. Jeg skulle fx duellere med min afdelingsleder i en kamp, der blev kæmpet med sværd lavet af gaffa-tape (!!!). Men i dag var det meget sjovere, og jeg er fx blevet båret gennem et spindelvæv lavet af reb, jeg har spillet en form for menneskelig minestryger og så har jeg lært hvordan man tænder bål på spejder-måden. Spejderne var i øvrigt helt vildt rare, og i et øjeblik overvejede jeg at anskaffe mig noget buks med zip-off og begynde at sove i shelter.

Det er sjovt som der går lidt efterskole i den, når voksne mennesker sådan skal sove sammen. Så bliver der flettet hår på kollegaen, røget lidt ekstra smøger, spillet fodboldkampe og snakket om alle de ting, der normalt ikke passer ind i arbejds-smalltalk. Men hyggeligt var det – især fordi jeg har nogle helt vildt fede kollegaer. Altså ikke i bogstavelig forstand. Og så var der tun-mousse på frokost-buffeten. Med dild.  Så beder jeg altså ikke om mere <3

Nu sidder jeg i sofaen og kæmper med at holde øjnene åbne. Vi har spist wraps med bønnemos til aftensmad, Søren er ude og løbe, Lillen er puttet efter ekstra mange kys (på trods af at hun pegede på TV’et og sagde “MOAR!” da skatteministeren tonede frem på skærmen). Om lidt skal jeg til at kigge hylstret grundigt efter i krogene, for jeg er lidt nervøs for om jeg er kommet hjem med tropiske dyr a la en flåt. Jeg har i al fald fået en fandens masse myggestik – de små kræ kan godt lide smagen af hun-Bubber, åbenbart 😉

4 thoughts on “Hun-Bubber, tunmousse og regnvejr”

  1. Altså i sjørøversjovet- er mark onkel reje mens det blir ropt høøøyt MAMMA til ham der sleskede sjørøver med den der rosa bandanna, platina parykken og sine to meget tydelige brystvorter… Så heller skatteminusteren… :/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *