Uncategorized

I de seneste 24 timer har jeg…

… leget fangeleg med Lillen, og det endte med at der var nogen der faldt og begyndte at bløde fra munden. Det var ikke mig.

… til gengæld fået revet hul på mit tandkød af Lillen, hvilket var selvforskyldt fordi jeg kildede hende på maven med munden og det hele gik lidt bananas.

… drukket kaffe og spist Lion-bar på altanen. Og været ved at kaste noget i hovedet på ham, der absolut skulle slå sin græsplæne på 1×1 meter i en halv time. Sikkert også typen, der går plænen efter med en neglesaks.

… sendt Søren på fisketur med hans madklub til Vesterhavet. Til gengæld har min søster indvilliget i at være feriebarn på Amager weekenden over.

… kunnet konstatere, at Burhan G er flyttet ind overfor. Sammen med sin far. Eller, i hvert fald en der ligner flødebollen fra Brøndby Strand på en prik.

… Googlet “long tits” fordi jeg skulle illustrere, at jeg var ved at miste tålmodigheden (at få lange patter af noget, red.). Det var på ingen måde anbefalelsesværdigt og jeg kæmper stadig med at få slettet nogle af de mentale billeder.

… været en tur på Bondegården på Amager, hvor vi kiggede på kaniner, køer (mand, de er store når man kommer tæt på!) og geder. Der blev også hoppet på trampolin, men den tjans fik min lillesøster. Fordi slap bækkenbund.

… slæbt 37474936254 små sten med hjem i sko, tasker, ble (!?) og lommer. Sådan er det når afkommets yndlingslegetøj er sten og grus.

… opgivet formiddagskaffen på førnævnte bondegård fordi der ikke var mere mælk. Kaffeeweissner var der til gengæld. Eh, nein danke.

… købt nelliker til mig selv, selvom jeg egentlig synes at de lugter lidt af tis.

… bedt Lillen tørre hendes snotnæse af i mine bukser, fordi jeg var for doven til at gå tilbage i lejligheden for at hente noget papir.

… lavet pizzadej der står og hæver til i aften. Jeg kunne leve af det stads – kartofler, pesto og godt med ost. Mmm.

IMG_0461

IMG_0464

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *