Uncategorized

I løbet af det seneste døgn har jeg…

… set en granvoksen og nydelig herre cykle rundt med en jordbærhue på hovedet. I ved, sådan en strikket én, som små børn har.

… fundet et hår i min frokostsalat. Det var kort, sort og krøllet. Håber godt nok ikke at det var et dillerhår.

… været i Brugsen for at købe sunde snacks til mit skrivebord – frugt, nødder, danskvand og dén slags. Det gik fint indtil jeg kom op til kassen og fandt ud af, at der var Marabou på tilbud. 22 kroner pladen! Min hud opfører sig som en 14-årig, coladrikkende computerspils-type for tiden, så det skal nok hjælpe på det #not.

… aftalt en date hos én af mine yndlingsmennesker og hendes kæreste i  weekenden. Daten går ud på at spise vafler, for de har fået nyt vaffeljern. Voksenlivet, altså.

… købt et par læderbukser. Hvis jeg kommer til at ligne Sussi fra Sussi og Leo, så giv mig lige en heads up, ikke?

… fragtet 1 stk. barn  sammen med 1 stk. påhæng rundt på Vesterbro bagpå cyklen. Påhænget er en kæmpestor dukke, og den skal med ligemeget, hvor vi skal hen. Dukken har endnu ikke et navn, men der er pt. forslag om Claudia, Dukke Lise og Poul-Erik. Meget kedeligt, politisk korrekt og gender-bender-agtigt. Til gengæld har den de ledeste 2001-øjenbryn. Læs: En tynd, akavet streg.

…  været til kosmetolog, som – apropos øjenbryn – sagdem at man tabte øjenbryns-hårene, når man blev ældre. Overvejer sådan en semi-permanent optegning, for mine er praktisk talt gennemsigtige… Men på den anden side er jeg ærlig talt bange for at komme til at ligne Claudia/Dukke Lise/Poul-Erik.

… haft seriøs hvidløgsånde, fordi vi fik indisk take-away igår, og jeg ELSKER hvidløgs-naan. Jeg synes der kan være langt mellem snapsene i forhold til indisk takeaway, men Kokken og Karry på Vesterbro gør det godt, på trods af at madens æstetiske udtryk mildest talt er sørgeligt.

… fået et tandsæt i kravebenet klokken 4 om natten. Fordi afkommet ville op og lege. Det ville moren ikke.

poul erik

2 thoughts on “I løbet af det seneste døgn har jeg…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *