Uncategorized

I weekenden har jeg…

… Vasket 583736 omgange vasketøj. Det. Stopper. Aldrig.

… Gået tur  i efterårsvejret. Hvad sker der for at vi er gået fra Indian summer til isvinter(ish) på 24 timer?

… Apropos ovenstående: Jeg har fundet min voksenflyverdragt frem fra gemmerne! Efterårsvejret kan bare komme an – mor her er forberedt. Jeg har også købt et par nye vinterstøvler, de gamle var ukampdygtiggjort efter barsels-traveri.

… Haft gæster til smørrebrød. Fiskefilet med remo og citron, ikke? UHM! Mit bidrag var at stille drikkevarer på bordet. Ja, jeg har giftet mig godt.

… Været en tur i Sydhaven. Jeg købte en bolle med ost og en kaffe, og tabte næsten underkæben, da ekspedienten bad om – HOLD NU FAST – 20 kroner! For begge dele! Det er altså noget andet end de her 48-kroners-hipster-cortado man finder i mit hood.

img_0863

… Overhovedet ikke været i biffen. Til gengæld har jeg ligger på en madras på stuegulvet med dyner, puder og min mand, og set film i fjerneren. Og det bedste af det hele var, at der også var pizza inkluderet (yndlings nummer 35 fra La Foreta på Istedgade).

… Sovet til klokken 9. NI!!!!

… Spist brunch på Kitchenette på Frederiksberg. Og der var varme, sprøde pommes frites OG padekager!

… Haft hestehale. Og helt ærligt, så lignede jeg en lille smule sådan en omgang nordsjællandsk smart-i-en-fart type. Eller også lignede jeg en ogginok (det synes Søren i hvert fald). Hestehale og kort page er ikke verdens bedste kombi, tydeligvis.

… Fået et mindre meltdown i Føtex, fordi jeg havde alt for meget tøj på, der var alt for mange mennesker og jeg kunne ikke finde en pose forpulet æblekagerasp.

… Hentet min glade, dejlige baby i forstæderne. Hun havde maven fuld af frikadeller og havde næsten lært at gå. Bedsteforældrene overlevede også, så det var alt i alt en kæmpe succes!

img_0884

3 thoughts on “I weekenden har jeg…”

  1. Hov hov – der er faktisk ikke noget i vejen med Nordsjælland 😉 😉 mht dit meltdown i F, så får jeg det på samme måde, når jeg er i Babysam. Der er 350 grader i rummet, man løber rundt efter ens tumling (der konsekvent hiver ALT ned fra hylderne, løber rundt og skriger (hvem dælen har lært ham det?) samtidig med at man prøver at bevare roen, kostesveder og shopper. OMG! Kan kun komme på sko-shopping til tumlingen, som noget værre. Det inkluderer flitsbuen og voldsomt hysteri, når den faaaarlige ekspedient kommer alt for tæt på for at hjælpe med at vurdere størrelse. Shit man… 😀

    1. SÅ rigtigt – Babysam er et frygteligt, frygteligt sted! Jeg havde præcis en rød, skrigende flitsbue da vi var ude og købe vinterstøvler haha! 😬🔨 God dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *