Uncategorized

Into the wild

September betyder jo efterår. Jeg kan godt lide efteråret fordi jeg har fødselsdag i september. Jeg tror nu ikke fejringen i år bliver noget med dans og øller – nok nærmere take-away og cola, men det skal man edderfisemig heller ikke kimse af. Jeg kan også godt lide efteråret, fordi det er hyggeligt; det er sådan noget med the og stearinlys, og så kommer alle mine yndlingsprogrammer i TV (De Unge Mødre og 3 x beliggenhed, that is. Jaja, bare kald mig fancy) med nye sæsoner. Kender I ikke også det der med, at om sommeren kan man godt have lidt dårlig samvittighed over at være indendørs? Det slipper man også for om efteråret. Efterår betyder også, at der ikke er så længe til jul. Og DET glæder jeg mig også til! Lillen og mig skal høre Rudolf på repeat, bage småkager og købe julegaver.

Nå men idag var jo en fantastisk flot efterårsdag. Solskin und alles. Derfor greb vi chancen, og kørte nordpå til Dyrehaven. Det var smadder hyggeligt og pænt, og vi så en masse spændende dyr: Både en stor bille, en hveps og Bambi med familie. Vi var også et smut forbi Bellevue Strand. Vi havde den helt for os selv, og iskiosken var åben – men på trods af et ihærdigt forsøg lykkedes det mig desværre ikke at lokke baby-daddy med i fordærv. Tror ellers at min lille efterfødsels-topmave ville synes om en gammeldags med det hele. Jeg har det som blommen i et æg her midt på stenbroen, men det er altså også dejligt en gang imellem at komme derud, hvor der lugter af hav og hestepærer…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *