Uncategorized

”JEG DANSER RUNDT OM MOR LIGESOM ET JULETRÆ”

I onsdags havde jeg kagemand med på arbejde. Lavet af brunsviger, godt med ”snask” på og en masse slik. Da mine kollegaer og jeg havde drukket en kop eftermiddagskaffe og spist kagemanden, pakkede jeg de sidste ting fra mit kontor ned i en pose (altså vigtige ting som brille-pudseklude og en halvfyldt pakke Ga-jol), og vinkede farvel. Der går meget lang tid før jeg skal på arbejde igen – ikke før til næste sommer. Jeg er nemlig gået på barsel!

Ja, sgu! Jeg er i gang med at færdigbage vores andet barn, og hvis der er regnet nogenlunde rigtigt, så kommer Lillesøster ud på den anden side af mit maveskind i slutningen af juni <3

Jeg har det i det store hele rigtig godt, og nyder at være gravid igen – selv dét at skulle tisse 50 gange i døgnet, ikke kunne barbere ben eller have en maksimal cykel-hastighed på 3 km/t, synes jeg, er helt perfekt. For jeg har glædet mig sådan til det, og til at turde tro på, at min krop nok skulle kunne klare det – og at det lille hjerte, vi kunne se på den tidlige scanning, nok skulle få lov til at vokse sig stort og stærkt. Og se nu! Lillesøster bokser rundt derinde og  maven er stor og rund – lige som det skal være. I går løb Lillen i cirkler rundt om mig, mens hun hvinede ”JEG DANSER RUNDT OM MOR LIGESOM ET JULETRÆ” – og på en måde kan jeg godt se, at sammenligningen ikke er helt skæv: Jeg er i forhold til hendes 95 centimeter  meget høj, jeg har en imponerende diameter efterhånden og jeg har tit noget med glimmer på. Hun synes det er spændende, at hun snart skal være storesøster, og jeg tror, at hun bliver en helt vildt god én af slagsen (…og forhåbentlig ikke så streng som mig, der fx engang fik min lillesøster til at spise en rådden gulerod under påskud af, at vi legede Robinson Ekspeditionen).

Nu skal jeg nyde foråret og min nye status som barslende dame. Jeg glæder mig til at bruge de næste to måneder på at pakke babytingene frem, drikke kaffe på altanen, vaske babytøjet, sove til middag, købe bleer i størrelse 1 og se frem til snart igen at kunne opleve duften af nyfødt, og til at lade tiden gå en lille bitte smule i stå. Og så åbner der ikke mindre end 2 isbarer rundt om hjørnet fra dér, hvor jeg bor, så jeg tror godt jeg kan nå op på de +20 kilo igen, haha!


10 thoughts on “”JEG DANSER RUNDT OM MOR LIGESOM ET JULETRÆ””

  1. Jubiii og stort tillykke! Elsker at læse om din hverdag og morliv og da jeg selv er på barsel glæder jeg mig til at kunne spejle mig endnu mere i dig via dine indlæg.

  2. Hvor er det dejligt at høre! Og så var det jo “nærmest præcis det samme”, som du kommenterede til min historie om spontan abort – her er det også en lillesøster, der kommer til juni 💕💕

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *