Uncategorized

Jeg får nogle gange spat af at bo i lejlighed. Men jeg får også spat af huspriserne.

Nogle gange får jeg spat af at bo i lejlighed. Spat af, at puslebordet står i køkkenet, fordi badeværelset er småt. Spat af, at man ikke kan bede børn, der midt i aftensmaden synger “på loftet sidder Nissen” akkompagneret af et umage danseshow ,om at gå ind i stuen og danse, fordi stuen er samme rum som køkken og spisestue. Spat af, at jeg ikke bare kan losse afkom ud i haven, men skal fryse fingrene af ved gyngestativerne på legepladsen. Spat af, at vi skal køre barnevognen gennem stuen for at sætte den ud på altanen, og forleden kørte jeg således en hundelort ud over det hele. Spat af alt muligt andet. Og derfor har vi været ude at kigge på huse idag.

Huse, med store veje i baghaven. Huse, med ucharmerende lejlighedsbyggerier i baghaven. Huse, der lignede noget, der var løgn.

Men så! Så var vi lige der, hvor det hele gav mening.  Vi hentede en to-go kaffe og lune croissanter (fra tanken, men altså…) og gik en tur. Solen skinnede, himlen var blå og fuglene kvidrede. En gammel dame havde hængt hjemmestrikkede huer ud, og jeg smed en 20’erne i postkassen og tog en blød, rosa sag med mig. Vi gik forbi skolen og havnen, og kvarteret var så fint at jeg lavede en lille glædes-dans og speed-snakkede. Min mand konstaterede tørt, at jeg var som en – og jeg citerer – “15-årig dreng, der har fået tis’kone for første gang”. Helt lykkelig, altså. 

Men huset var fandme noget gammelt lort og det kostede alligevel kassen. Jeg spørger bare: HVEM er det, der har råd til at købe hus i københavnsområdet med de priser, der er? Skal man sælge stoffer eller organer eller hvad er hemmeligheden? Har alle fået en million-arv eller har de jobs til hundrede tusinde af de lange om måneden? Og HVORFOR  koster 62 faldefærdige kvadratmeter 4 millioner? 

Pis, altså.

5 thoughts on “Jeg får nogle gange spat af at bo i lejlighed. Men jeg får også spat af huspriserne.”

  1. Jeg er helt med dig! Jeg er ved at blive skør af at flytte rundt på højstol/legegulv/you-name-it fordi vi er for mange mennesker på for lidt plads (og jeg har gået Marie Kondo på vores hjem!). Træt af at gå med barnevognen i to timer fordi baby faldt i søvn på vej hjem fra Fakta og der absolut ingen chance er for, at jeg kan løfte hende op på 1. sal uden at hun vågner. Træt af overboer, der holder fest, når baby endelig er faldet i søvn i egen seng og og og..

    Stemmer for en deltagelse i 3 x Beliggenhed som svaret på jeres husdrømme 😉

    1. Aaaarrrhhmen jeg VED ikke hvor mange gange om dagen jeg pakker legetæppet frem og tilbage 😵 og de lange gå-ture! Jeg kender det!

      Haha hvis ikke det var noget med at skulle i TV havde jeg tilmeldt mig forlængst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *