Uncategorized

Jeg ligger i min seng. Og ved siden af mig ligger det fineste lille menneske.

Jeg ligger i min seng. Gennem gardinet kan jeg se, at aftensolen er ved at gå ned og byen bliver stadig mere stille. Ved siden af mig ligger det fineste lille menneske, der trækker vejret i små, hurtige ryk og som dufter fantastisk af nyfødt. Hun siger små knirkelyde og spjætter indimellem med armene, så de små bitte fingre farer rundt i halvmørket.

Lillesøster er to og et halvt døgn gammel nu. Hun blev født hjemme i stuen med hjælp fra verdens sødeste jordemoder – præcis som jeg gerne ville have det. Jeg glæder mig til at fortælle om det, men lige nu rækker hjernekapaciteten ikke til ret meget andet end at dosere kaffen rigtigt, holde styr på hvornår der sidst er skiftet ble og forsøge at huske aftaler – i morgen får vi fx besøg af sundhedsplejersken, og når jeg Googler hendes navn kommer der et billede af Steffen Kretz, så jeg er i sandhed spændt på netop dén aftale.

Vi er ved at lande som en familie på fire. Lillesøster bliver kysset, aet, passet godt på og så får hun lov til at se Gurli Gris sammen med storesøster – selvom det nok er begrænset hvad man kan se, når man stadig er voldsomt nærsynet. Jeg har ondt i hele skroget, og maven har konsistens som en vandmand selvom den bliver holdt lidt på plads af sexede nettrusser med dertilhørende kæmpe-ble (“moar, hvorfor har du sådan en måtte på?” som Lillen så fint spurgte).

Det er altså lige som det skal være. Her er fred, ro og rart. Jeg er træt og glad, og så er jeg taknemmelig helt ind i knoglerne.

Velkommen til, Lillesøster. Jeg glæder mig til at lære dig at kende, til at være den allerbedste mor jeg kan og til at kysse dine fine kinder de næste mange, mange år <3

 

44 thoughts on “Jeg ligger i min seng. Og ved siden af mig ligger det fineste lille menneske.”

  1. Iiih, KÆMPE TILLYKKE! Sikke en dejlig nyhed og hvor dejligt at høre, at alt gik, som du drømte om. Jeg glæder mig til at læse mere, når du kommer dertil engang.

  2. Dejligt indlæg. Hvor er jeg glad for at høre, at alt gik, som det skulle 🙂 Stort tillykke med hende <3 Dbh. Tanja

  3. Kæmpe tillykke, har sendt dig flere tanker på det seneste.
    Glæder mig til at læse mere om liv og hverdag som mor til to.

  4. Åh! Stort, stort tillykke med den fine lille dame. Jeg glæder mig helt utroligt til at høre nærmere, når tid og overskud tillader det igen <3

  5. Stort stort tillykke 🙂 fantastisk at blive 4 og gøre den lille til STORE-xx❤️ Nye mennesker er magiske.

  6. Stort stort tillykke med det lille ny familiemedlem 🙂 Drik du din kaffe og nyd baby- og lillesøstermagien <3 Husk: Vi render ingen steder 🙂

  7. Wow, hjertlig tillykke. Den fineste beskrivelse af den allerførste tid med en lille ny – jeg kan næsten mærke hvordan det var, selvom det er mere end 5 år siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *