Uncategorized

Julegaver til arvingen

Jeg er lige kommet hjem fra julegave-shopping med min søde veninde Anne. Vi var på Strøget, og selvom jeg helst undgår det sted resten af året, kan det et eller andet i december. Granguirlanderne med julehjerter og lyskæder i. Duften af brændte mandler. Folk med dynejakker på og glögg-ånde. Frygten for lommetyve. Smukt pyntede udstillingsvinduer. Dét er altså julestemning! (Også selvom jeg ikke kan mærke mine tæer nu, fordi det var sådan en kold fornøjelse… Uff!)

Jeg ønsker mig en ny mascara, en ansigtscreme og kogebogen ”Kødfri Mandag” i julegave. Jeg prøver at skrive ned i løbet af året, hvad jeg ønsker mig, så jeg ikke ender i sådan en gang halvhjertet panik-liste med noget, jeg egentlig ikke rigtig har brug for. Det er noget andet med Lillen, for jeg har åbenbart virkelig svært ved at vente med at købe det, hvis der er noget, jeg synes hun skal have – og jeg kan endnu mindre vente med at give hende det! Måske skulle jeg ønske mig noget  voksen-tålmodighed i julegave 🙈

Nå, men alligevel er det lykkedes at lave en god ønskeliste, og nu er hun jo blevet så stor at det skal være noget hun faktisk bliver glad for – og ikke (kun) noget, som mor her synes, at hun mangler. Lillen ønsker sig…

… ”Numsebogen”, fordi hun synes alt der har med numse og prutter at gøre, er bomben.

…Balance-legesten fra Gonge, så damen kan træne grovmotorikken lidt på jorden-er-giftig-måden.

… Spil fra Djeco til de helt små børn. Så kan vi sidde og spille spil, drikke varm kakao og have det hyggeligt, når det er allermest koldt udenfor.

… Dukker fra Sebra. Lillen havde én, som hun var så glad for, men som desværre blev væk på vej hjem fra vuggestue. Derfor ønsker hun sig en ny, og det er nok det tætteste hun kommer på noget nydeligt legetøj – hæklet og i afdæmpede farver.

…Sengetøj med elefanter, “Sove Trine”. Det er så fint og retro-agtigt på den ikke-nougatfarvede måde, og ofte synger vi en godnat-sang med elefanter i at det næsten ikke kunne passe bedre.

…Bogen om Pippi Langstrømpe. Pippi er et kæmpe hit herhjemme, så jeg tror hun vil elske en rigtig Pippi-bog. Og så er Pippi jo også en én med noget seriøs girl-power, og den slags forebilleder må Lillen hjertens gerne få!

…En kælk, så vi kan komme ud og lege i sneen på Amager Fælled, når/hvis dén slags kommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *