Uncategorized

Jutlandia og navnemærker

(Sponsoreret i dén forstand, at jeg har fået et sæt gratis navnemærker)

I morges var luften kold og efterårsagtigt her på Vesterbro. Jeg gik med Lillen i den ene hånd ned mod hendes vuggestue, for det kan hun nemlig nu. Hun går godt nok som én, der har fået en bajer eller 30 for meget, og hun går konsekvent i andre retninger end den vi skal, men HUN GÅR!

I morges gik vi forbi en skole, hvor musiktimen var flyttet udendørs, og en hel femteklasse skrålede ”heeeey hoooo, for Jutlaaaandiaaa” af deres lunders fulde kraft. Det lille, slingrende menneske jeg gik rundt med, stoppede op og begyndte at hoppe og vrikke blemåsen i flyverdragten, alt imens hun grinede i hele fem-øren. Verdens bedste start på morgenen!

Dén flyverdragt, hun for tiden bliver hældt ned i både morgen og eftermiddag, er fra sidste vinter, og mærkeligt nok passer den stadig. Jeg har ellers købt en ny og skrevet Lillens navn i. Med en tusch. Ligesom jeg har gjort med alt hendes andet tøj. Og hendes nye vinterstøvler. Men helt ærligt, det kan altså godt gøre lidt ondt i hjertet  sådan at tegne kruseduller i noget helt nyt og fint.

Jeg har altså ikke stiftet bekendtskab med navnemærker – endnu. Forleden skrev Labelking.dk til mig, om jeg var interesseret i at udlodde 2 x navnemærker (værdi: 169 kr) i farver til mine læsere. De kan åbenbart klistre på næsten alt, så jeg overvejer at plastre vores nye klapvogn ind i navnemærker, så der ikke er nogen der får lyst til at stjæle den. Eller mine nøgler. Eller Lillen.

Så! Hvis du gerne vil vinde, så smid en kommentar og skriv, hvad du vil klistre dem på – easy peasy! Jeg finder en vinder om en uge 🙂

img_0809

20 thoughts on “Jutlandia og navnemærker”

 1. Jeg vil klistre det på mit barns tøj og ejendele, der lystigt forputter sig i vuggestuen. Og på Vesterbrogade gader. Så sent som i weekenden, mistede den bette en sko på en gåtur?
  Og de er jo ikke ligefrem gratis de små sko.

 2. Vores første barn skal om et par måneder starte i dagpleje, og så skal det meste af hendes garderobe nok klistres til med navne, så den søde dagplejemor ikke skal bruge for meget krudt på at huske hvem der ejer hvilke vanter 🙂

 3. Min søns marineblå basisbluser, som mærkeligt nok pist forsvinder i vuggestuen. Tror der bor er monster der kun spiser bluser.

 4. Ejjj altså, elsker konkurrencer, og er da nødt til at prøve at vinde , som den tossede farmor jeg er/bliver om 2 mdr…. så kan lille Alfreds ting også bliver klistrede til med fine mærker, barnevognen står jo allerede klar herjhjemme ❤️👍

 5. Jeg vil gerne vinde! Min datter skal snart i børnehave og der forestiller jeg mig at tingene i endnu højere grad bliver væk! Vi har navnemærker nu men jeg synes ikke, de holder ret godt.

 6. Åh sådan nogle mærker kunne hjælpe os utrolig meget! Min datter er lige begyndt i vuggestue, og det er et rod ikke at kunne skrive navn i sko og på alt det strik hun har. Har allerede mistet et par ting, og det er bare så ærgerligt. Kendte ikke til navnemærker før nu, det er da så smart 🙂 Håber jeg er heldig. Bedste hilsner Camilla

 7. På ALT Alberts tøj, når han lige om snart starter i vugger. Både mig og farmand er studerende, så vi har ikke rigtig så meget plads i budgettet til at købe mange gange vanter, sko, huer osv. Så det ville være lækkert med mærker, :der ikke løber eller forsvinder til en ugenkendelige plet ligesom meget andet farve.

 8. Jeg har hele to gange investeret i et andet mærke, som bare ikke virker godt nok. Gad godt prøve dem her, så de kan komme i min søns nye vinterstøvler (og alt det andet).

 9. Jeg ville klistre det i min datters vintergarderobe, for Holy sh… Det er noget dyrt stads! Har skrevet i alt vuggestue tøjet – det skal kunne tåle at blive ødelagt/mistet, så det er udelukkende tøj fra zara (det er samtidig pææænt), men overtøjet har jeg investeret i, så det må ikke blive væk nede i vuggeren, hvorfor sådan nogle lapper er skide smarte, når det forhåbentlig skal sælges videre (:

 10. Jeg vil gerne vinde, for selv om min søn kun er 4 uger, starter også han på et tidspunkt i vugge- og jeg har allerede købt en masse lækkert tøj til ham som han først kan passe om et års tid, og i dem skal der selvfølgelig stå Willi i <3

 11. Jeg har rimelig mange børn (tre af slagsen),men har aldrig fået anskaffet mig sådan nogle navnemærker. Jeg ville klistre dem på alt, hvad mit lille drengebarn ejer, inden han starter i vugger. Og hvis de er et hit, vil jeg også investere i nogle til børnehavebarnet og skolebarnets garderobe. Og måske endda til mig og min mand? Så er det slut med at komme hjem fra swingerklubben med det forkerte tøj!

 12. Dem vil jeg gerne vinde til min søn! Han er kun 8 uger, men hvis tiden bliver ved med at gå lige så hurtigt, som de første 8 uger, starter han jo snart i vuggestue. 😉 Så det skal klistres på hans overtøj til den tid :

 13. Sådan cirka alt hvad der skal med i vuggestuen… Skal dog finde en anden løsning til strik, for det dur klistermærkerne altså ikke rigtigt til….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *