Uncategorized

Kødpølsekys og italienske kulhydrater

Jeg har sådan lidt ondt ved siden af højre øje. Fordi jeg er blevet slået. Med en BRIO-bi. Jeg hentede Lillen tidligt idag, og har således brugt eftermiddagen på at få savlede, kødpølselugtende kys, på at overvære Lillen smadre samtlige dørkarme og paneler i lejligheden med hendes gå-vogn, på at synge ”Jens Petersens Ko”, på at bage nogle babyvenlige (læs: kridhvide) boller og på at rydde op. Det gør man en del, når man er mor til en 1-årig.

lille bølle

Og så er jeg i gang med at vaske tøj og skrive lister, for på lørdag stikker min hjemmelavede familie af til Rom!

Vi skal bruge fem dage på at svede, spise kulhydrater, drikke espresso og svede lidt mere. Alt sammen i selskab med mine forældre og min lillesøster, og jeg glæder mig SÅ meget! Så kan jeg også få øvet mit italienske – pt. kan jeg fire ord: Gallo, vino, buongiorno og nutella. Sidstnævnte ved jeg ikke om tæller, så måske i virkeligheden kun 3. Men jeg ved at italienere er glade for nutella. ‘Min’ udvekslingsstuderende på efterskolen spiste det direkte fra glasset med en gaffel – ikke så meget bullshit dér.

Vi kommer hjem igen sent torsdag aften. Det betyder, at vi har fredag til at ordne ting inden bryllupsfesten om lørdagen. Og med ordne ting mener jeg: Købe blomster, hente alkohol og købe ind til drinksbord, hente balloner og discokugle (fuck yeah!), få styr på den sidste omgang bordplan, lave isterninger, få styr på velkomsttale, hente tøj fra rens og alt muligt andet. Samtidig skal vi pakke ud, sove ud og sørge for at holde babyen – og os selv – i live. Det skal nok gå. Om ikke andet så har vi i hvert fald våde varer nok til at nedlægge en russisk hær, og min veninde Maj har lovet at der er Beyoncé på playlisten.

Nyd dét, der er tilbage af torsdagen og smid endelig et tip eller to til Rom, hvis I skulle ligge inde med dem! Grazie!

 

2 thoughts on “Kødpølsekys og italienske kulhydrater”

  1. Frokost på Da Gino,, vin på Cul de Sac, kaffe på Sant Eustachio og is hos San crispino – deres chocolate merengues er genial! Og god tur 👍🏻

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *