Uncategorized

“Lad nu være Sofie, der står 20 håndværkere og kigger…”

… Dét sagde min mand altså til mig i fredags. Vi stod på en byggeplads på Amager. Det var morgendiset, koldt og mudret. Og hvad gør man ? Man tager naturligvis billeder af sine sikkerhedssko:

ørestad 2

Søren syntes jeg var pinlig og at det ikke lige var scenen til et photoshoot. Tsk. Så billedet af sikkerhedshjelmen blev jeg nødt til at tage i smug. Årsagen til at vi gik rundt i Byggemand-Bob-udstyr var, at vi var til mangelgennemgang i vores lejlighed. Den er næsten færdig og venter bare på at vi flytter ind! Det var alletiders at se, hvad det egentlig er, vi har smidt en frygtelig masse rigsdaler efter. At mærke køkkenlågerne, kigge ud på Amager Fælled og at høre hvordan det pæne gulv ikke knirkede.

Jeg glæder mig til April, hvor vi kan flytte ind. Jeg har dekoreret plantegningen med kruseduller der viser, hvor vores møbler skal stå – selvfølgelig farvelagt i flotte farver. Søren har til gengæld lavet et mega stort excel-ark over typer af rullegardiner og deres respektive priser OG sat sig ind i banklån og dén slags, og det er vel egentlig blandt andet derfor vi er gift 😉

Det hele er så nyt og pænt derude i Ørestad. Det ser ikke ud som om der er særlig mange bordeller, stofbrugere eller transvestitter. På en måde er jeg bange for at jeg kommer til at føle mig som én der er gået forkert, når jeg om nogle måneder kører rundt på en ladcykel med 1 stk. afkom med hjemmesyet velour-tøj på, og har kaffepletter på dén trenchcoat, der kostede 25 kroner i en genbrugsbutik. Men altså… I det mindste har jeg ikke grimme sikkerhedssko på når vi når dertil 🙂

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *