Uncategorized

Lidt snigende utålmodighed, lidt kedelige opgaver og en masse rart

Igår aftes lå jeg i sengen og så en serie på computeren. Min mave var fuld af pasta og is, og så var den stenhård. Det trykkede lidt, på en konstant og insisterende måde. Da klokken nåede 22 tænkte jeg, at jeg hellere måtte lægge mig til at sove så jeg var nogenlunde frisk, hvis nu lillesøster besluttede sig for at melde sin ankomst i løbet af natten. “Det kan sgu godt være det er snart!” sagde jeg med lige dele spænding og nervøsitet i stemmen til min bedre halvdel. Snydt pomfrit – jeg vågnede 8 timer senere, veludhvilet, tissetrængende og stadig helt vildt gravid. Og nu virker det ikke længere som om der er noget som helst under opsejling…

Så: Istedet har jeg taget bløde bukser på (og sat dem under maven, ligesom mænd i deres bedste alder med en ordentlig sovs-og-øl-kuffert foran har for vane at gøre), og så er jeg gået igang med at rydde op i Helvedes Forgård aka vores depotrum. Derinde, hvor der bor alt fra strømper og luftmadras til gulvskrubbe og ekstra shampoo. Derinde, hvor det altid roder, og hvor nullermændende ligger sådan nogle steder man ikke kan komme til med en støvsuger, når maven rager en meter ud fra kroppen. Jeg er virkelig kommet til alle de kedelige ting på min to-do liste, og næste punkt er således at gøre bestikskuffen ren. Jeg skal også have slæbt mig ned at handle, for vi mangler yoghurt – og så har de halv pris på Snickers-is i Bilka, og DET kan lillesøster godt lide 😜

Heldigvis er det ikke kedelige opgaver det hele – jeg har skam også hygget mig. Jeg har været i Zoo og på stranden med mit afkom, og det var både varmt og super hyggeligt. Jeg har været til sommerfest i børnehaven med ét styks overtræt barn der i hvert fald ikke skulle være med i løve-teatret, men med god mad og solskin. Jeg har fået trykket mit skrog godt og grundigt igennem til en virkelig god massage på Nørrebro. Jeg har købt nye plakater til Lillens værelse og en barsles-gave til mig selv (…eeeej, tak Sofie! Det skulle du da ikke have gjort! Jo jo, det manglede da bare!). Jeg har solgt ud af min garderobe til et hyggeligt loppemarked sammen med en veninde, og selv fundet nogle herlige lopper. Og så har jeg været på Flyvergrillen – min far ønskede sig en tur derud i fødselsdagsgave, så det fik han selvfølgelig. Turen inkluderede kold øl, bøfsandwich og pølsemix – og jeg tror ikke man kan finde et spisested der har så lidt grøntsager på menukortet (læs: Det er iceberg-salaten under fiskefileten). Men der var legeplads, flyvemaskiner, spændende mennesker med tennisstrømper i sandalerne og kæmpestore kameraer, men vigtigst af alt: Min far var glad og tilfreds.

Lidt snigende utålmodighed, lidt kedelige opgaver og heldigvis en masse rare ting herfra. Nå, det var det depotrum jeg kom fra. Pokkers, haha! Hav en god tirsdag ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *