Uncategorized

Liebe Mutti

Kære Mor. Tillykke med fødselsdagen i dag!

Tak fordi:

  •  Du altid gerne vil hjælpe.  Med rengøring, mad til fryseren, kørsel, barnebarns-pasning, laminerede ting (alt kan lamineres, bare der er vilje nok) og så videre.
  •  Du og far har vist mig hele verden. Også selvom jeg nogle gange har været en lidt utaknemmelig ung dame, såsom dengang I prøvede at vise mig Naturhistorisk Museum i London og jeg bare gik og spejlede mig i glasmontrene, fordi jeg netop havde købt en grim plasticjakke i Topshop. Eller dengang i Mexico hvor jeg bandede og svovlede i flere timer, fordi vi havde fået nogle meget stærke tortillas i en lille landsby. Eller dengang i Italien, hvor jeg havde spist så meget Nutella og pommes frites, at jeg fik ondt i maven og insisterede på at gå foroverbøjet med ½ kilometer i timen (og sidde i kørestol, da vi ramte et supermarked). Og alle de andre mange gange – overbærenhed er nogle gange en meget, meget god egenskab at besidde.
  • Du altid siger tingene ligeud. Såsom da du fortalte, at du var blevet klippet så korthåret at man kunne se hovedbunden. Eller da jeg spurgte om vi skulle gå i COS og finde en kjole til min bryllupsfest, og du afslog, fordi du syntes det hele var ”numsefarvet”. Man skal aldrig læse mellem linjerne, og det er altså dejligt.
  • Du har vist mig, at man kan rigtig meget, hvis man virkelig vil. Jeg er meget fx meget imponeret over, at du netop har gennemført en vandreferie i Italien med et brækket håndled. Jeg ved godt at man kommer langt med rødvin og smertestillende, men du er altså en hård banan. På den gode måde.
  • Du altid laver så sindssygt god mad, og har givet os en masse spændende og farverig mad allerede dengang burger og boller i karry var eksotisk. Vi har været meget gastronomisk forkælede, selvom min venindes sønderjyske forældre syntes at jeg fik ”hula-bula-mad” derhjemme.  Hvordan du har fået to børn der knap nok kan koge pasta er mig en gåde.
  •  Du altid har synes at dine børn var top-dollar, selv når vi ikke var. Det har vi aldrig været i tvivl om, at du synes.

Du er den bedste mor jeg overhovedet kunne ønske mig, og jeg er glad for, at jeg måtte være lige præcis din datter  <3

IMG_1132

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *