Uncategorized

Luftige tanker

Jeg sidder et sted mellem Paris og Alicante, over skyerne. Jeg er på vej til Gran Canaria med min svigerfamilie, hvor en uge med sol, pool og pommes frites ad libitum venter. Flyets motor larmer og jeg sidder krøllet sammen på sædet, og har det som en burhøne, men en våd én af slagsen. Det lykkedes mig nemlig at hælde et glas danskvand ned over mine bukser. Bukser, der allerede inden afgang var smurt ind i gulerodsmos, bøf stroganoff, lidt tis og blåbærsmoothie. Man er vel småbørnsmor. Lillen er THANK GOD faldet i søvn.

Det har været en lang dag: Vækkeuret ringede allerede 05.35 i morges. Mens himmelen over Vesterbro var smuk og lyserød, trillede vi med al vores oppakning mod hovedbanen:

img_0893

Dérfra med tog til Fredericia. Efterfulgt af et pitstop hos Sørens forældre, og så videre til Billund Lufthavn. Lillen tog sine første rigtige skridt midt i afgangshallen, nåede at finde en veninde på 1½ år ved navn Solvej og så er hun nået den dér alle tiders alder, hvor hun peger på og vinker til alle hun møder. Det er meget sødt, selvom jeg nogle gange godt kunne ønske mig at afkommet var liiiidt mere selektivt. So to speak.

Nu er vi så her. Et par timer endnu. Jeg har heldigvis stadig både Top Star Mix og Rittersport (den røde, altid den røde).  Jeg har til gengæld ikke noget at læse i andet end ”Godnat, Malle”, men den har jeg allerede læst 37562087 gange, og desuden er halvdelen af siderne revet ud. Så jeg glor lidt huller i luften og tæller minutterne.

Jeg glæder mig SÅ meget til snart at dumpe ned i en blød hotelseng, til et bad (hvorfor føler man sig altid så fedtet når man har været ude at flyve?) og til i morgen at pakke det efterhånden temmelig hvedemelsfarvede hylster ned i en bikini og ud i solen… Eller, gad vide om det overhovedet er nødvendigt at bruge bikinitop, når man ikke længere har nogen bryster? We’ll see!

img_0899

2 thoughts on “Luftige tanker”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *