Uncategorized

Malmø er altid en god idé

Jeg sad og muggede lidt den anden aften – jeg savnede ferie-følelsen på rejse-måden. Jeg savnede noget sprødt hotelsengetøj, at være i et land hvor supermarkederne ser anderledes ud og hvor man går på noget andet fortov end det man plejer at gå på. Hvor sproget er noget andet, bygningerne har andre farver og kaffen smager anderledes.

Vi har længe haft en aftale om, at Lillen skal ud til min mor og far på overnatning i aften. Søren og jeg havde en middagsreservation. Men så fik jeg en idé: Malmø! Malmø er altid en god idé, og heldigvis var Søren enig. Vi slettede middagsreservationen og bookede et centralt hotel. Vi tager af sted sidst på eftermiddagen når Lillen er blevet afleveret, og så står de næste 24 timer på shopping, kaffe med kanel og kardemumme, badekar på hotelværelset, slentretur i Pildammsparken og Möllevången, en hotelblød seng der er redt på den stramme måde og stor morgenmads-buffet. Og billig Marabou, ej at forglemme.

Da jeg sad og researchede restauranter blev dette banner ved med at dukke op:

Håber vi kommer hjem med alle kropsdele i god behold selvom vi åbenbart kaster os direkte ind i løvens hule af klamydia, gonoré og dén slags. Det er altid lidt spændende og eksotisk at komme udenlands – på flere måder.

(I øvrigt ville jeg allerhelst have spist på Bastard, men der var ingen ledige borde, så vi snupper en tur på Snapphane).

Hej då!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *