Uncategorized

Marsvinetraume, våde bukser og brownie i tremmerne

Her på matriklen har jeg (7-9-13) overlevet en forkølelse, og det passede lige med, at jeg nåede at se det sidste afsnit i sæson 4 af Orange Is The New Black (og virkelig irriterende afslutning i øvrigt! Så mange ubesvarede spørgsmål!). Nu er det Lillens tur til at trække vejret som en havetraktor, så vi laver ikke så meget. Istedet vil jeg fortælle om en alletiders dag vi havde i sidste uge.

Jeg hentede Lillen efter frokost, og vi spadserede mod Nørrebro i solskinsvejr. Jeg kom til at kigge ned ad mig selv og opdagede det, jeg indtil nu havde undgået men vidste blot var et spørgsmål om tid: Jeg gik rundt og så badass ud med de blå institutions-futter på fødderne. Jeg skyndte mig at tage dem af og smide dem ud, og havde flashback til dengang i Folkeskolen hvor jeg ofte altid tog skraldeposen med hjem når jeg havde duksetjansen, fordi jeg var så distræt at jeg glemte at smide den ud på skolen.

futter

På Nørrebro mødtes vi med min veninde Mette og Lillens babybuddy Vega. Vi fik en kop kaffe og en omgang kage, og for anden gang i dag var der ikke nogen der sagde noget, da jeg efterfølgende havde en halv brownie siddende i tremmerne. Der var udsalg i én af mine yndlingsbutikker, Divaen og Krudtuglen (altså til børn – jeg selv er ikke så meget til pangfarver og skridsikre strømpebukser), så jeg fik erhvervet Lillen noget smart kluns til efteråret.

Vi trillede derefter mod ByOasen i De Gamles By for at kigge på dyr. Der er geder, kaniner, høns, svævebane, bålsted og orangerie. SÅ hyggeligt – det kan virkelig anbefales, hvis man er på de kanter og har børn med (eller selv er begejstret for klappegeder, selvfølgelig).

dyreliv

Som jeg tidligere har skrevet om her er dyr ikke ligefrem min stærke side, men Mette fik mig overtalt til at tage babyerne med ind til kaninerne (de var temmelig fredelige), hønsene (der havde jeg til gengæld hjertebanken – deres næb ligner jo små torturinstrumenter) og til sidst Marsvinehuset. Hér fik babyerne lov til at ae marsvinet Karamel – de kiggede nysgerrigt på den lille bamse-lignede skabning, og Lillen vågede sin lille, tykke babyhånd hen til Karamel. Hun gav dyret en seriøs krammer på dens nakke. Stakkels Karamel gav et spjæt, og Lillen stak i et KÆMPE hyl. Nu er min baby sikkert også blevet dyreforskrækket. Oh well.

Pludselig åbnede himlen sig. Det var nu meget hyggeligt med sådan en omgang sommerregn, især fordi jeg for engangs skyld var rigtig mor-agtig og havde min regnjakke med #voksenpoint.

regn

Et marsvinetraume rigere, med våde bukser og jord under neglene travede vi hjem til Vesterbro igen. Nu vil gå med min mand ud og spise en is i eftermiddagssolen. Hav en rigtig, rigtig dejlig eftermiddag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *