Uncategorized

Med i noget

Jeg er vist ikke rigtig typen, der er med i noget.

Eller jo, engang var jeg med i baggrunden i en TV-avis i det Herrens år 2007, iført studenterhue, tømmermænd og højtaljede shorts. Der var vist også en gang nogen fra BBC, der optog en meget ung Sofie i en omgang skønsang akkompagneret af guitar – det var til Kasmirs ”Mom in love, daddy in space”, og der var ikke et øje tørt. Jeg tror de var ved at lave en dokumentar om danske efterskoler, men jeg har faktisk ingen idé om, hvad der videre skete. Jeg kan dog røbe, at der ikke var nogen pladeselskaber, der efterfølgende kontaktede mig.

Jeg har faktisk også været med i en reklame for Fresh Fitness. Og jeg har været på forsiden af en folder for seksualundervisning i folkeskolen. Dét var altså en af de rigtig gode, for da vi skød billederne var jeg netop kommet hjem fra Sydafrika, med afro-fletninger i hele garnet, der var udført af en entusiastisk mandlig frisør i stramme bukser og med kunstige, lilla negle. Således lå der et billede af mig som en kridhvid black beauty på samtlige folkeskoler i Storkøbenhavn i midten af 00’erne. Jeg kunne desværre ikke finde folderen – men dette her viser vist frisuren ligeså godt! Normalt har jeg ikke sukkerknalder som fortænder, og Tim render ikke rundt med guldøl, englevinger og glorie – men julefrokost i 3.g. var tydeligvis undtagelsen:

fletninger

Så altså bortset fra ovenstående er jeg altså ikke rigtig typen, der er med i noget. Jeg ved egentlig heller ikke rigtig hvad det skulle være.

Jeg kan ikke være med i Den Store Bagedyst, for det eneste jeg kan bage, er boller og banankage (jeg har faktisk engang totalskadet bunden til en cheesecake, der bestod af smør og kiks, og som skulle bages i 5 minutter. Lige pludselig gik røgalarmen i gang og bunden var forstøvet. Det var aftenen før nytårsaften, og jeg var vred i tiende potens). Jeg tror ikke, at jeg ville turde være med i sådan noget Hvem Vil Være Millionær. Selvom Hans Pilgaard er en darling, ville jeg være bange for at gå i baglås og ende med at vinde 10 kroner, og så ville hele Danmark tænke, at jeg var en snotskovl. Jeg ville heller ikke bryde mig om at være med i Robinson, for jeg tror, at jeg ville ligge og ryste af kaffe- og sukker-abstinenser efter 3 timer. Og dét giver jo heller ikke ligefrem et godt indtryk, vel?

Jeg tror til gengæld at jeg ville være rigtig god til Vild Med Dans, for jeg kan rigtig godt lide at danse til fx Destinys Child og jeg føler, at jeg ville se strålende ud i en lårkort omgang guldpalietter og noget med frynser – men jeg er altså ikke blevet spurgt.

Selvom jeg ikke rigtig har været med i noget, eller har udsigter til at være med i noget, så får I hermed chancen! Jeg har lovet at spørge, om nogen af Jer har lyst til at være med i en ny video-dagbogs-serie til Vores Børn. Man skal bare være maksimalt 3 måneder henne, og have lyst til at dele nogle tanker og følelser omkring graviditeten.  Hvis man nu tænker, at det kunne være sjovt, så kan man skrive til Mette på mette@drive-production.dk.

Nu vil jeg tage ud til forstæderne sammen med Lillen og fedte rundt med noget gran, ler og æbleskiver. Det er jo trods alt første advent i morgen! Kan I have en fantastisk dejlig weekend <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *